PODARIMO VAM 1 MESEC VOYO NAROČNINE

Ob nakupu 1-mesečne VOYO naročnine vam dodaten mesec podarimo

V vseh naših trgovinah boste ob nakupu med 16. 12. 2021 in 31. 1. 2022 prejeli kupon s promocijsko akcijo VOYO: Ob nakupu 1-mesečne VOYO naročnine vam dodaten mesec podarimo*. Kupon lahko vnovčite do 28. 2. 2022. 

Kako izkoristite kupon?

Obiščite spletno stran Voyo.si/koda in se najprej registrirajte/prijavite, vnesite 10-mestno kodo, ki je zapisana na kuponu in sledite navodilom na zaslonu do uspešnega zaključka aktivacije. Kupon s kodo lahko vsak naročnik izkoristi samo enkrat. Koda je veljavna do 28. 2. 2022. Za več informacij in pomoč pri aktivaciji pokličite 080 44 44 ali pišite na podpora@voyo.si.

Kaj je VOYO?

VOYO je najbolj priljubljen slovenski video na zahtevo. Izbirajte med več kot 9.000 urami najbolj priljubljenih šovov, VOYO originalnih serij, predpremierami POP produkcij, sinhroniziranimi risankami, eksluzivnimi športnimi prenosi v živo, filmskimi uspešnicami ter spletno učilnico 5KA. S slovenskimi podnapisi, voditelji in komentatorji.

Več podatkov o družbi, ki zagotavlja storitev, TUKAJ >>

*Po preteku akcije 1+1 (60 dni) se prične obračunavati mesečna naročnina v višini 7€, v skladu s splošnimi pogoji in cenikom, objavljenimi na Voyo.si. Naročnino lahko prekinete kadarkoli, brez vezave, na Voyo.si/nastavitve.