DOBRODOŠLI V
TUŠ KLUBU!


Naši člani lahko vsak dan
izkoristijo številne ugodnosti!


PREVERI
UGODNOSTI
VEČ O
TUŠ KLUBU

VČLANITE SE IN
IZKORISTITE UGODNOSTI!

Včlanite se v Tuš klub in vsak dan prihranite! Z brezplačno kartico zvestobe lahko v trgovinah in franšizah Tuš unovčite kupone ugodnosti in izkoristite ekskluzivne Tuš klub akcije, ki vsak teden prinašajo visoke popuste, prihranite pa lahko tudi pri potovanjih in naših zunanjih partnerjih!

VČLANI SE

POSTANITE ČLANI
TUŠ DRUŽINE!


VEČ

Ne želite zamuditi nobene ugodnosti?

Prijavite se na e-novice

AKTUALNE
UGODNOSTI

Unovčite lahko 1 kupon za 1 nakup na 1 Tuš klub kartico (ali iz letaka ali iz e-obveščanja ali iz mobilne aplikacije). Kupon je unovčljiv ob nakupu nad 20 € v trgovinah in franšizah Tuš. V pogoj 20 € se ne šteje nakup tobačnih izdelkov in pripomočkov, nakup darilnih kartic in plačilo položnic. Vrednost nakupa ni omejena. Stranka je dolžna na blagajni opozoriti o uveljavitvi kupona pred zaključkom računa. Kasnejših reklamacij ne upoštevamo. Ista oseba ne more opraviti več zaporednih nakupov z večimi Tuš klub karticami. Popust se obračuna na vse kupljene izdelke, razen na izdelke iz Bum ponudbe, iz ponudbe Tuš klub najmanj -50 % popust, iz lojalnostnih programov, izdelke iz odprodaje, izdelke z oznako super cena, izdelke znižane pred iztekom roka uporabe, izdelke, pri katerih je v promocijskih materialih pripisano, da se nanje ne obračunajo dodatne ugodnosti in izdelek, za katerega se uveljavlja kupon za izdelek po izbiri (kupon 25 % za izbrani izdelek, kupon 20 - 50 % za izbrani izdelek). Popust se prav tako ne obračuna na časopise in revije, knjige, cigarete, tobačne izdelke in pripomočke, kartice in predplačniške pakete mobilnih operaterjev, vrednostnice za mobilne telefone, povratno embalažo, plačilo položnic, nakup darilnih bonov ali vrednostnih kartic, na darilne pakete Zvezdar in Select Box, na pelete, plin v plinskih jeklenkah in na plinske jeklenke. V primeru obročnega odplačevanja kupona ni mogoče uveljavljati. Kupon ne velja za pravne osebe in samostojne podjetnike posameznike. Pri nakupu se lahko izkoristi samo ena ugodnost za nakup (popust ne velja na druge popuste za nakup oz. se z njimi izključuje). Kupon se ne upošteva pri nakupu izdelkov v franšiznih mesnicah, ki jih le te dajejo v najem in za njih izvajajo storitev blagajne.

Unovčite lahko 1 kupon (ali iz letaka ali iz e-obveščanja ali iz mobilne aplikacije) za 1 nakup na 1 Tuš klub kartico za 1 izdelek. Kupon je unovčljiv v Tuš drogerijah in ne velja za spletno Tuš drogerijo. Stranka je dolžna na blagajni opozoriti o uveljavitvi kupona pred zaključkom računa. Kasnejših reklamacij ne upoštevamo. Ista oseba ne more opraviti več zaporednih nakupov z večimi Tuš klub karticami. Kupon ne velja na akcijsko ceno, izdelke iz akcije Tuš klub najmanj - 50 %, izdelke iz lojalnostnih programov, izdelke iz akcije Mojih 10 najljubših, izdelke iz odprodaje, znižane pred iztekom roka uporabe, na gratis izdelke in gratis pakiranja iz povezanih nakupov, na akcijo Kupi več plačaj manj, na izdelke, pri katerih je v promocijskih materialih pripisano, da se nanje ne obračunajo dodatne ugodnosti, na nastavke za električne zobne ščetke Philips Sonicare, na izdelka z EAN 770201841184 Gillette Mach 3 16/1 in EAN 770201847088 Gillette Fusion 16/1, peneča vina, žgane pijače (tudi z manj kot 15 vol.% alk.) ter na knjige, darilne in vrednostne kartice. Kupon prav tako ne velja za kartice in predplačniške pakete mobilnih operaterjev. Kupon se ne sešteva z drugimi popusti. Na izdelek, za katerega se uveljavlja ta kupon za izbrani izdelek, se ne obračunajo druge ugodnosti na nakup. V primeru obročnega odplačevanja kupona ni mogoče uveljavljati. Kupon ne velja za pravne osebe in samostojne podjetnike posameznike.

UGODNOSTI
ZA SENIORJE


Člani Tuš Senior kluba vsako sredo pridobite kar 11 % vrednosti nakupa v D*NAR-ju na vašo Tuš klub kartico.


Več

Nadgradite svojo zvestobo z
IN kartico

TUŠ
POTOVANJA


Člani Tuš kluba
potujejo po
ugodnejših cenah.
Več

UGODNOSTI PARTNERJEV
ZA ČLANE TUŠ KLUBA


Člani Tuš kluba lahko izkoristijo ugodnosti tudi pri zunanjih partnerjih.

Ali želite zaščititi drevesa?


Prijavite se na prejemanje digitalnega računa

Niste našli, kar ste iskali? Poskusite tukaj