DOBRODOŠLI V
TUŠ KLUBU!


Naši člani lahko vsak dan
izkoristijo številne ugodnosti!


PREVERI
UGODNOSTI
VEČ O
TUŠ KLUBU

VČLANITE SE IN
IZKORISTITE UGODNOSTI!


Včlanite se v Tuš klub in vsak dan prihranite! Z brezplačno kartico zvestobe lahko v trgovinah, franšizah in drogerijah Tuš unovčite kupone ugodnosti in izkoristite ekskluzivne Tuš klub akcije, ki vsak teden prinašajo visoke popuste, prihranite pa lahko tudi pri potovanjih in naših zunanjih partnerjih!


VČLANI SE

POSTANITE ČLANI
TUŠ DRUŽINE!


VEČ

Ne želite zamuditi nobene ugodnosti?

Prijavite se na e-novice

AKTUALNE
UGODNOSTI

Unovčite lahko 1 kupon za 1 nakup na 1 Tuš klub kartico ali Diners Club Tuš kartico (ali iz letaka ali iz e-obveščanja ali iz mobilne aplikacije). Kupon je unovčljiv ob nakupu nad 20 € v trgovinah in franšizah Tuš. V pogoj 20 € se ne šteje nakup tobačnih izdelkov in pripomočkov, nakup darilnih kartic in plačilo položnic. Višina popusta se razkrije po opravljenem nakupu. Odstotek popusta se naloži kot D*NAR na Tuš klub kartico. Vrednost nakupa ni omejena, maksimalni možni znesek naloženega D*NAR-ja je 500 €. Stranka je dolžna na blagajni opozoriti o uveljavitvi kupona pred zaključkom računa. Kasnejših reklamacij ne upoštevamo. Ista oseba ne more opraviti več zaporednih nakupov z večimi Tuš klub karticami. D*NAR se obračuna na vse kupljene izdelke, razen na že aktivirane izdelke iz akcije Mojih 10, izdelke iz Bum ponudbe, iz ponudbe Tuš klub -50 %, iz IN ponudbe za imetnike Diners Club Tuš kartice, iz lojalnostnih programov, iz odprodaje, izdelke z oznako super cena, izdelke, znižane pred iztekom roka uporabe, izdelke, pri katerih je v promocijskih materialih pripisano, da se nanje ne obračunajo dodatne ugodnosti in izdelek, za katerega se uveljavlja kupon za izdelek po izbiri (kupon 25 % za izbrani izdelek, kupon 20-50 % za izbrani izdelek). D*NAR se prav tako ne obračuna na časopise in revije, knjige, cigarete, tobačne izdelke in pripomočke, kartice in predplačniške pakete mobilnih operaterjev, vrednostnice za mobilne telefone, povratno embalažo, plačilo položnic, nakup darilnih bonov ali vrednostnih kartic, na darilne pakete Zvezdar in Select Box, na pelete, plin v plinskih jeklenkah in na plinske jeklenke. V primeru obročnega odplačevanja kupona ni mogoče uveljavljati. Kupon ne velja za pravne osebe in samostojne podjetnike posameznike. Pri nakupu se lahko izkoristi samo ena ugodnost za nakup (popust ne velja na druge popuste za nakup oz. se z njimi izključuje). D*NAR se ne obračuna pri nakupu izdelkov v franšiznih mesnicah, ki jih le-te dajejo v najem.

Unovčite lahko 1 kupon (ali iz letaka ali iz e-obveščanja ali iz mobilne aplikacije) za 1 nakup na 1 Tuš klub kartico za 1 kos. Kupon je unovčljiv v Tuš drogerijah. Višina popusta se razkrije po opravljenem nakupu. Kupon ne velja na akcijsko ceno, izdelke iz akcije Tuš klub najmanj - 50 %, izdelke iz lojalnostnih programov, izdelke iz akcije Mojih 10 najljubših, izdelke iz odprodaje, znižane pred iztekom roka uporabe, na gratis izdelke in gratis pakiranja iz povezanih nakupov, na akcijo Kupi več plačaj manj, na izdelke, pri katerih je v promocijskih materialih pripisano, da se nanje ne obračunajo dodatne ugodnosti, na izdelka z EAN 770201841184 Gillette Mach 3 16/1 in EAN 770201847088 Gillette Fusion 16/1, ter na knjige, darilne in vrednostne kartice. Kupon prav tako ne velja za kartice in predplačniške pakete mobilnih operaterjev, vrednostnice za mobilne telefone, nakup darilnih bonov ali vrednostnih kartic. Kupon se ne sešteva z drugimi popusti. Na izdelek, za katerega se uveljavlja ta kupon za izbrani izdelek, se ne obračunajo druge ugodnosti na nakup. V primeru obročnega odplačevanja kupona ni mogoče uveljavljati. Kupon ne velja za pravne osebe in samostojne podjetnike posameznike.

Kupon velja v trgovinah in franšizah Tuš za nakup enega kosa posameznega izdelka, pri tehtanih izdelkih pa za eno vrsto blaga, največ do 5 kg. Unovčljiv je le enkrat (ali iz letaka ali iz e-obveščanja ali iz mobilne aplikacije) ob predložitvi Tuš klub kartice ali Diners Club Tuš kartice. Popust se obračuna takoj. Stranka je dolžna na blagajni opozoriti o uveljavitvi kupona pred zaključkom računa. Kasnejših reklamacij ne upoštevamo. Ista oseba ne more opraviti več zaporednih nakupov z večimi Tuš klub karticami. Kupon ne velja na že aktivirane izdelke iz akcije Mojih 10, na izdelke iz aktivnosti STOP PODRAŽITVAM, ob izpolnjenem pogoju 10 + 1 gratis, na izdelke iz BUM ponudbe, iz ponudbe Tuš klub -50 %, iz IN ponudbe za imetnike Diners Club Tuš kartice, iz lojalnostnih programov, iz odprodaje, izdelke z oznako super cena, izdelke, znižane pred iztekom roka uporabe, izdelke, pri katerih je v promocijskih materialih pripisano, a se nanje ne obračunajo dodatne ugodnosti, promocijska pakiranja piva in mleka, za vina, peneča vina, pivo v steklenici in pivo v sodih, žgane pijače (tudi z manj kot 15 vol. % alk.), kristalni sladkor pakiran v 25 kg embalaži, časopise, revije, knjige, cigarete, tobačne izdelke in pripomočke, SIM kartice in predplačniške pakete mobilnih operaterjev, vrednostnice za mobilne telefone, nakup darilnih bonov ali vrednostnih kartic, povratno embalažo, plačilo položnic, na darilne pakete Zvezdar in Select Box, plin v plinskih jeklenkah in na plinske jeklenke. Kupon se ne sešteva z drugimi popusti, lahko pa se unovči na redno ceno izdelkov, označenih z akcijsko ceno, Mojih 10, Trajno znižano, gratis izdelke iz povezanih nakupov, znižanih za manj, kot je procent popusta s kuponom. Na izdelek, za katerega se uveljavlja ta kupon za izbrani izdelek, se ne obračunajo ugodnosti na nakup. V primeru obročnega odplačevanja kupona ni mogoče uveljavljati. Kupon ne velja za pravne osebe in samostojne podjetnike posameznike. Kupon se ne upošteva pri nakupu izdelka v franšiznih mesnicah, ki jih le-te dajejo v najem in za njih izvajajo storitev blagajne. Kupon ni unovčljiv v spletnem supermarketu hitrinakup.com.

UGODNOSTI
ZA SENIORJE


Člani Tuš Senior kluba vsako sredo pridobite kar 11 % vrednosti nakupa v D*NAR-ju na vašo Tuš klub kartico.


Več

Nadgradite svojo zvestobo z
IN kartico

TUŠ
POTOVANJA


Člani Tuš kluba
potujejo po
ugodnejših cenah.
Več

UGODNOSTI PARTNERJEV
ZA ČLANE TUŠ KLUBA


Člani Tuš kluba lahko izkoristijo ugodnosti tudi pri zunanjih partnerjih.

Ali želite zaščititi drevesa?


Prijavite se na prejemanje digitalnega računa

Niste našli, kar ste iskali? Poskusite tukaj