O TUŠ KLUB KARTICI

TUŠ KLUB ČLAN SE SPLAČA BITI VSAK DAN!

Članstvo v Tuš klubu vam omogoča številne ugodnosti!

KUPONI
Vsak teden lahko unovčite naše redne kupone ugodnosti, ki jih najdete tako na spletni strani tus.si kot tudi v našem rednem akcijskem letaku. Vsaj enkrat letno pa za člane Tuš kluba izdamo še dodatno kupone ugodnosti.

POSEBNE AKCIJE
Kot član Tuš kluba ste upravičeni do posebnih akcij, namenjenih zgolj imetnikom Tuš klub kartice. Med slednje se uvrščajo akcije Tuš klub - 50 %, Trajno znižano in Mojih 10.

POSEBNE LOJALNOSTI
Pri nas zvestoba šteje. Zato jo nagrajujemo tudi z zvezdicami zvestobe, s katerimi si lahko člani Tuš kluba nekajkrat letno v okviru Tuševega lojalnostnega programa znatno ceneje privoščite izbrano ponudbo.

NAGRADNE IGRE
Člane Tuš kluba z malo sreče pri žrebu čakajo bogate nagrade, turistične pustolovščine ali celo D*NAR na Tuš klub kartici.

MOBILNA APLIKACIJA
Naložite si brezplačno mobilno aplikacijo Tuš na vaš pametni telefon in z njo kadarkoli preverite stanje na vaši kartici.

ZUNANJI PARTNERJI
S Tuš klub kartico lahko prihranite tudi pri zunanjih partnerjih. Na tus.si preverite aktualne ponudbe.

TUŠ POTOVANJA
Tuš klub člani potujejo ceneje! Na tuspotovanja.si preverite pester nabor ponudb za kratek oddih ali daljše potovanje v vseh letnih časih.

POSEBNA PODKLUBA ZA SENIORJE & DRUŽINE
Včlanite se podklub Senior ali podklub Tuš družina in odkrijte še dodatne ugodnosti, namenjene upokojencem in družinam z dojenčki in malčki.

 

Splošni pogoji poslovanja Tuš klub

Splošni pogoji poslovanja D*NAR