IN KARTICA DINERS CLUB TUŠ

O IN KARTICI

IN kartica Diners Club Tuš je plačilna kartica, ki nadgradi klasično Tuš klub kartico v plačilno kartico Diners Club Tuš. IN kartico Diners Club Tuš je brez letne članarine in je povsem brezplačna. 

Svojo obstoječo Tuš klub kartico preprosto in povsem brezplačno zamenjajte za novo IN kartico Diners Club Tuš, saj združuje vse ugodnosti članstva Tuš klub in Diners Club.

ENA KARTICA - DVA LOČENA LIMITA

Edina kartica, ki vam poleg mesečnega okvirja porabe za vsakodnevne nakupe omogoča tudi ločen limit za nakup na obroke.

Vsak imetnik IN kartice Diners Club Tuš ima dva ločena in neodvisna limita: enega za večje obročne nakupe in drugega za sprotno porabo. To pomeni, da večji obročni nakupi s kartico ne vplivajo na vaše vsakodnevne nakupe.

 

Z njo lahko plačujete na vseh prodajnih mestih Diners Club in vseh trgovinah in franšizah Tuš). Nakupujte na obroke na več kot 7400 prodajnih mestih po Sloveniji. Razdelite svoje nakupe na do 36 obrokov – doma in do 12 obrokov - po svetu in na spletu.

KAKO DO IN KARTICE?
 • digitalno preko mobilne aplikacije Tuš ali spletnega obrazca ali 
 • s klasično papirno pristopnico, ki jo najdete na vseh poslovalnicah Tuš.

DIGITALNI PRISTOP

 1. V aplikacijo Tuš ali spletni obrazec vnesite vse potrebne podatke v naprej pripravljena polja.
 2. Slikate osebno izkaznico (z obeh strani) ali potni list.
 3. Slikate zadnjo plačilno listo ali zadnji bančni izpisek.
 4. Zaključite postopek za oddajo pristopnice. 

Če izpolnite digitalno prijavo v celoti, boste prejeli potrditveno elektronsko sporočilo in že isti vam bomo omogočili nakupovanje IN izdelke po IN ceni!

PAPIRNATA PRISTOPNICA 

Papirnate pristopnice in povratne kuverte so na voljo v trgovinah in franšizah Tuš. 

Izpolnite papirnato pristopnico za IN kartico in jo skupaj z zahtevanimi dokumenti pošljite v priloženi povratni kuverti na naslov: Erste Card d.o.o., Ameriška ulica 2, 1000 Ljubljana (članstvo). Poštnina za pošiljanje je plačana.

Če ste pravilno izpolniti pristopnico, je vloga odobrena v nekaj dneh. Svojo novo IN kartico Diners Club Tuš boste prejeli v roku 7 do 10 dni.

Dokumenti, ki jih morate priložiti k izpolnjeni pristopnici:

 1. kopija ali slika osebne izkaznice (z obeh strani) ali potnega lista,
 2. dokazilo o prihodkih: zadnja plačilna lista – zaposleni v podjetju ALI zadnji odrezek od pokojnine ali zadnji bančni izpisek – upokojenci ALI potrdilo o statusu in kopije zadnjih treh bančnih izpiskov – študenti.

KDO LAHKO PRIDOBI IN KARTICO?

Plačilno kartico Diners Club Tuš lahko pridobi vsaka polnoletna oseba, ki je državljan Slovenije ali nedržavljan, ki ima začasno ali stalno dovoljenje za prebivanje v Sloveniji.

 

 

KAKO OPRAVITE NAKUP Z IN KARTICO V TRGOVINAH IN FRANŠIZAH TUŠ?

 1. Za koriščenje ugodnosti Tuš klub na blagajni pokažite QR kodo na zadnji strani IN kartice Diners Club Tuš.
 2. Blagajnik po ustaljenem postopku poskenira izdelke na tekočem traku.
 3. Če želite opraviti nakup IN izdelek z dostavo na dom, pokažite EAN kodo IN izdelka iz letaka, spletne strani ali mobilne aplikacije. 
 4. Po zaključku računa lahko plačilo opravite z IN kartico tako, da jo prislonite k POS terminalu in po želji izberete število obrokov. Plačilo lahko opravite tudi z ostalimi plačilnimi sredstvi (gotovina, D*nar, druge kartice).
 5. Pogoj za obročno plačilo v trgovinah in franšizah Tuš je nakup nad 100 € . Minimalen znesek obroka je 30 €.
 6. Po opravljenem plačilu se vam na računu izpišejo postavke. V kolikor ste kupili IN izdelek, se vam na računu izpiše naslov za brezplačno dostavo na dom.
 

POMOČ IN KONTAKT

Za vsa vprašanja so vam na voljo v kontaktnem centru Diners Club. Ves čas, vsak dan v tednu. Pridobite več informacij o morebitni blokadi kartice IN preverite razpoložljivo stanje IN uredite nujne začasne dvige limita IN še veliko več.

 

TUŠ KLUB NAKUPI IN UGODNOSTI 

080 13 10

 

DINERS CLUB KONTAKTNI CENTER

01 561 78 00

 

IZGUBA KARTICE

01 561 79 13