Akcijska ponudba

AKCIJA - z oznako označujemo izdelke, ki imajo v določenem terminu na prodajnem mestu akcijsko ceno. Pogoji: za uveljavitev akcijske cene ne potrebujete Tuš klub kartice. Velja za vse kupce.

ODLIČNA PONUDBA - z oznako označujemo izdelke priznanih blagovnih znamk, ki imajo na prodajnem mestu redno ceno. Pogoji: za uveljavitev akcijske cene ne potrebujete Tuš klub kartice. Velja za vse kupce.

TUŠ IZDELKI - z oznako označujemo izdelke lastne blagovne znamke Tuš. Pogoji: za uveljavitev akcijske cene ne potrebujete Tuš klub kartice. Velja za vse kupce.

SLOVENSKO - z oznako označujemo slovenske izdelke in izdelke linije Slovenskih dobrot. Pogoji: za uveljavitev akcijske cene ne potrebujete Tuš klub kartice. Velja za vse kupce.

NOVO - z oznako označujemo izdelke, ki so na novo vključeni v asortiman prodaje. Pogoji: za uveljavitev akcijske cene ne potrebujete Tuš klub kartice. Velja za vse kupce.

ZVEZDE TEDNA - GARANTIRANO NAJCENEJŠI - kakovostni akcijski izdelki, ki so v določenem obdobju najcenejši v primerjavi z istimi izdelki v Sparu, Mercatorju, Hofru ali Lidlu. V nasprotnem primeru kupcem vrnemo razliko. Pogoji: za uveljavitev akcijske cene ne potrebujete Tuš klub kartice. Velja za vse kupce.

TUŠ KLUB - 50 %: z oznako označujemo izdelke, ki imajo za člane Tuš kluba, v določenem obdobju na prodajnem mestu ceno 50 % nižjo od redne cene. Pogoji: za uveljavitev Tuš klub cene morate predložiti Tuš klub kartico.

D*NAR - odkleni popust: z oznako označujemo izdelke, za katere člani Tuš kluba, v določenem obdobju prejmejo znižano ceno ob celotnem ali delnem plačilu nakupa z D*NAR-ja s Tuš klub kartice. Pogoji: za uveljavitev nižje cene morate predložiti Tuš klub kartico in opraviti plačilo nakupa v celoti ali delno z D*NAR-jem s Tuš klub kartice.

VEDNO NIZKA CENA - z oznako označujemo izdelke priznanih blagovnih znamk, ki so za člane Tuš kluba znižani za določeno časovno obdobje, ki je navedeno v katalogih Tuš. Izdelki se lahko v obdobju trajanja aktivnosti in ponudbe prodajajo tudi po nižji ceni od oglaševanih in označenih z vedno nizka cena na prodajnem mestu. Pogoji: za uveljavitev Vedno nizke cene morate predložiti Tuš klub kartico.

VEČ JE CENEJE - z oznako označujemo izdelke priznanih blagovnih znamk, kjer kupec ob nakupu določenega števila kosov prejme večkratnik istega kosa izdelka po nižji ceni ali izdelke, kjer določeno število izdelkov plača in dodatnega prejme brezplačno. Pogoji: za uveljavitev akcijske cene ne potrebujete Tuš klub kartice. Velja za vse kupce.

MOJIH 10 - z oznako označujemo izdelke, ki sodelujejo v aktivnosti Mojih 10 najljubših. Iz nabora več izdelkov si kupec izbere 10 najljubših, jih aktivira na blagajni ali na spletni strani www.tus.si s Tuš klub kartico in jih kupuje daljše obdobje ceneje. Pogoji: za uveljavitev M10 cene  morate predložiti Tuš klub kartico ter predhodno aktivirati izdelek. 

VIKEND BUM PONUDBA - posebej ugodna ponudba izdelkov po rednih in akcijskih cenah, ki velja od četrtka do nedelje. Pogoji: za uveljavitev akcijske cene ne potrebujete Tuš klub kartice. Velja za vse kupce. 

ZNIŽANO - z oznako označujemo izdelke, ki smo jim trenutno znižali ceno na prodajnem mestu. Pogoji: za uveljavitev akcijske cene ne potrebujete Tuš klub kartice. Velja za vse kupce.  

GRATIS - z oznako označujemo izdelke priznanih blagovnih znamk, kjer kupec ob nakupu določenega izdelka prejme en ali več izdelkov gratis. Aktivnost ločimo na Gratis z redno ali akcijsko ceno. Pogoji: za uveljavitev akcijske cene ne potrebujete Tuš klub kartice. Velja za vse kupce.  

SUPER CENA - predstavlja ugodnejšo ceno predvsem mesa, sadja in zelenjave, na katero ni možno koristiti kupona za izdelek po izbiri. Pogoji: za uveljavitev akcijske cene ne potrebujete Tuš klub kartice. Velja za vse kupce.