Akcijska ponudba

AKCIJA - Z oznako označujemo izdelke,
ki imajo v določenem terminu na prodajnem mestu akcijsko ceno. Akcijska cena velja za vse kupce, za njeno uveljavitev ne potrebujete Tuš klub kartice.

ODLIČNA PONUDBA - Z oznako označujemo izdelke blagovnih znamk, ki imajo na prodajnem mestu redno ceno.

TUŠ IZDELKI - Z oznako označujemo izdelke lastne blagovne znamke Tuš. V primeru akcijske cene Tuš izdelka se le-ta obračuna vsem kupcem, za njeno uveljavitev ne potrebujete Tuš klub kartice.

SLOVENSKO - Z oznako označujemo slovenske izdelke in izdelke linije Slovenskih dobrot. Za uveljavitev akcijske cene ne potrebujete Tuš klub kartice. Velja za vse kupce.

NOVO - Z oznako označujemo izdelke, ki so na novo vključeni v asortiman prodaje. Za uveljavitev akcijske cene ne potrebujete Tuš klub kartice. Velja za vse kupce.

BIO - Z oznako označujemo BIO izdelke. Za uveljavitev akcijske cene ne potrebujemo Tuš klub kartice. Velja za vse kupce.

TUŠ KLUB -50 % - Z oznako označujemo izdelke, ki imajo za člane Tuš kluba, v določenem obdobju na prodajnem mestu ceno 50 % nižjo od redne cene. Za uveljavitev Tuš klub cene morate predložiti Tuš klub kartico.

D*NAR - Odkleni popust: z oznako označujemo izdelke, za katere člani Tuš kluba, v določenem obdobju prejmejo znižano ceno ob celotnem ali delnem plačilu nakupa z D*NAR-ja s Tuš klub kartice. Za uveljavitev nižje cene morate predložiti Tuš klub kartico in opraviti plačilo nakupa v celoti ali delno z D*NAR-jem s Tuš klub kartice.

SUPER CENA - Z oznako označujemo izdelke sadja, zelenjave in svežega mesa in predstavlja njihovo ugodnejšo ceno. Super cena velja za vse kupce, za njeno uveljavitev ne potrebujete Tuš klub kartice. Na izdelke z oznako super cena ni možno unovčiti nobene druge ugodnosti.

 

KUPI VEČ, PLAČAJ MANJ - Z oznako označujemo izdelke priznanih blagovnih znamk, kjer kupec ob nakupu določenega števila kosov prejme večkratnik istega kosa izdelka po nižji ceni ali izdelke, kjer določeno število izdelkov plača in dodatnega prejme brezplačno. Za uveljavitev akcijske cene ne potrebujete Tuš klub kartice. Velja za vse kupce.

MOJIH 10 - Z oznako označujemo izdelke, ki sodelujejo v aktivnosti Mojih 10 najljubših. Iz nabora več izdelkov si kupec izbere 10 najljubših, jih aktivira na blagajni ali na spletni strani www.tus.si s Tuš klub kartico in jih kupuje daljše obdobje ceneje. Za uveljavitev M10 cene  morate predložiti Tuš klub kartico ter predhodno aktivirati izdelek. 

BUM CENE - Z oznako označujemo izdelke, ki so po posebej ugodni ceni na voljo kratek čas. Na ceno z oznako “Bum cena” ni možno unovčiti nobene druge ugodnosti. Ugodnost velja za vse kupce, za njeno uveljavitev ne potrebujete Tuš klub kartice.

 

ZNIŽANO - Z oznako označujemo izdelke, ki smo jim trenutno znižali ceno na prodajnem mestu, znižano - namenjeno za predelavo (za izdelke sadja in zelenjave) ali znižano pred rokom uporabe (za meso in delikateso). V primeru znižane cene izdelka se le-ta obračuna vsem kupcem, za njeno uveljavitev ne potrebujete Tuš klub kartice.

GRATIS - Z oznako označujemo izdelke priznanih blagovnih znamk, kjer kupec ob nakupu določenega izdelka prejme en ali več izdelkov gratis. Aktivnost ločimo na Gratis z redno ali akcijsko ceno. Za uveljavitev akcijske cene ne potrebujete Tuš klub kartice. Velja za vse kupce.  

IN KARTICA IN UGODNOSTI - Z oznako označujemo izdelke, ki ima v določenem obdobju akcijsko IN ceno in velja samo za člane Diners Club Tuš. Za uveljavitev akcijske cene potrebujete IN kartico Diners Club Tuš.  

PRODAJNE ZVEZDE - Z oznako označujemo izdelke, ki so jih kupci v določenem obdobju največkrat kupili v trgovinah Tuš in so se tako uvrstili med deset najbolj prodajanih izdelkov posamezne prodajne kategorije. Izbrane izdelke smo poimenovali "Prodajne zvezde po izboru Tuševih kupcev" in jim za določen čas znižali cene. Za uveljavitev akcijske cene ne potrebujete Tuš klub kartice. Velja za vse kupce.

ZADNJI KOSI - Z oznako označujemo izdelke, ki so na odprodaji. Za njeno uveljavitev ne potrebujete Tuš klub kartice.

TRAJNO ZNIŽANO - Z oznako označujemo izdelke priznanih blagovnih znamk, katerih cena je znižana za daljše časovno obdobje. Cene izdelkov z oznako Trajno znižano veljajo ob nakupu s Tuš klub kartico ali IN kartico Diners Club Tuš. Cene izdelkov z oznako Trajno znižano, se lahko še dodatno znižajo oziroma se v prodajno promocijo vključi nove izdelke. Engrotuš d.o.o. lahko čas, v katerem je izdelek naprodaj z oznako Trajno znižano, tudi podaljša.

CENA S KUPONOM IZ LETAKA - Z oznako označujemo izdelke, ki so v določenem terminu na voljo po nižji ceni. Pogoj za obračun akcijske cene je predložitev kupona,
ki je oglaševan v letaku. V primeru, da se kupon ob nakupu izdelka ne predloži, se nanj obračuna redna cena.

IZDELČNI KUPON - Z oznako označujemo izdelke - s kuponom popust 25 % na izbrani izdelek z veljavnostjo enkrat od torka do četrtka. Za uveljavitev potrebujemo Tuš klub kartico.