Akcijska ponudba

AKCIJA - z oznako označujemo izdelke, ki imajo v določenem terminu na prodajnem mestu akcijsko ceno. Pogoji: za uveljavitev akcijske cene ne potrebujete Tuš klub kartice. Velja za vse kupce.

ODLIČNA PONUDBA - z oznako označujemo izdelke priznanih blagovnih znamk, ki imajo na prodajnem mestu redno ceno. Pogoji: za uveljavitev akcijske cene ne potrebujete Tuš klub kartice. Velja za vse kupce.

TUŠ IZDELKI - z oznako označujemo izdelke lastne blagovne znamke Tuš. Pogoji: za uveljavitev akcijske cene ne potrebujete Tuš klub kartice. Velja za vse kupce.

SLOVENSKO - z oznako označujemo slovenske izdelke in izdelke linije Slovenskih dobrot. Pogoji: za uveljavitev akcijske cene ne potrebujete Tuš klub kartice. Velja za vse kupce.

NOVO - z oznako označujemo izdelke, ki so na novo vključeni v asortiman prodaje. Pogoji: za uveljavitev akcijske cene ne potrebujete Tuš klub kartice. Velja za vse kupce.

NIZKE REDNE CENE - z oznako označujemo izdelke, ki jih imate najraje in se odločili, da vam jih v določenem obdobju ponudimo po Nizki redni ceni. Zato boste pri nas našli preverjene izdelke, ki s svojo vrhunsko kakovostjo in ugodno ceno odražajo naše poslanstvo: ponuditi najboljše po nizkih rednih cenah.

TUŠ KLUB - 50 %: z oznako označujemo izdelke, ki imajo za člane Tuš kluba, v določenem obdobju na prodajnem mestu ceno 50 % nižjo od redne cene. Pogoji: za uveljavitev Tuš klub cene morate predložiti Tuš klub kartico.

D*NAR - odkleni popust: z oznako označujemo izdelke, za katere člani Tuš kluba, v določenem obdobju prejmejo znižano ceno ob celotnem ali delnem plačilu nakupa z D*NAR-ja s Tuš klub kartice. Pogoji: za uveljavitev nižje cene morate predložiti Tuš klub kartico in opraviti plačilo nakupa v celoti ali delno z D*NAR-jem s Tuš klub kartice.

SUPER CENA - predstavlja ugodnejšo ceno predvsem mesa, sadja in zelenjave, na katero ni možno koristiti kupona za izdelek po izbiri. Pogoji: za uveljavitev akcijske cene ne potrebujete Tuš klub kartice. Velja za vse kupce.  

KUPI VEČ, PLAČAJ MANJ - z oznako označujemo izdelke priznanih blagovnih znamk, kjer kupec ob nakupu določenega števila kosov prejme večkratnik istega kosa izdelka po nižji ceni ali izdelke, kjer določeno število izdelkov plača in dodatnega prejme brezplačno. Pogoji: za uveljavitev akcijske cene ne potrebujete Tuš klub kartice. Velja za vse kupce.

MOJIH 10 - z oznako označujemo izdelke, ki sodelujejo v aktivnosti Mojih 10 najljubših. Iz nabora več izdelkov si kupec izbere 10 najljubših, jih aktivira na blagajni ali na spletni strani www.tus.si s Tuš klub kartico in jih kupuje daljše obdobje ceneje. Pogoji: za uveljavitev M10 cene  morate predložiti Tuš klub kartico ter predhodno aktivirati izdelek. 

BUM CENE - posebej ugodna ponudba izdelkov po rednih in akcijskih cenah, ki velja od srede do torka. Pogoji: za uveljavitev akcijske cene ne potrebujete Tuš klub kartice. Velja za vse kupce. 

ZNIŽANO - z oznako označujemo izdelke, ki smo jim trenutno znižali ceno na prodajnem mestu. Pogoji: za uveljavitev akcijske cene ne potrebujete Tuš klub kartice. Velja za vse kupce.  

GRATIS - z oznako označujemo izdelke priznanih blagovnih znamk, kjer kupec ob nakupu določenega izdelka prejme en ali več izdelkov gratis. Aktivnost ločimo na Gratis z redno ali akcijsko ceno. Pogoji: za uveljavitev akcijske cene ne potrebujete Tuš klub kartice. Velja za vse kupce.  

IN KARTICA IN UGODNOSTI - z oznako označujemo izdelke, ki ima v določenem obdobju akcijsko IN ceno in velja samo za člane Diners Club Tuš.  Pogoji: za uveljavitev akcijske cene potrebujete IN kartico Diners Club Tuš.  

PRODAJNE ZVEZDE - z oznako označujemo izdelke, ki so jih kupci v določenem obdobju največkrat kupili v trgovinah Tuš in so se tako uvrstili med deset najbolj prodajanih izdelkov posamezne prodajne kategorije. Izbrane izdelke smo poimenovali "Prodajne zvezde po izboru Tuševih kupcev" in jim za določen čas znižali cene. Pogoji: za uveljavitev akcijske cene ne potrebujete Tuš klub kartice. Velja za vse kupce.