Akcijska ponudba

AKCIJA - z oznako označujemo izdelke, ki imajo v določenem terminu na prodajnem mestu akcijsko ceno. Pogoji: za uveljavitev akcijske cene ne potrebujete Tuš klub kartice. Velja za vse kupce.

ODLIČNA PONUDBA - z oznako označujemo izdelke priznanih blagovnih znamk, ki imajo na prodajnem mestu redno ceno. Pogoji: za uveljavitev akcijske cene ne potrebujete Tuš klub kartice. Velja za vse kupce.

TUŠ IZDELKI - z oznako označujemo izdelke lastne blagovne znamke Tuš. Pogoji: za uveljavitev akcijske cene ne potrebujete Tuš klub kartice. Velja za vse kupce.

SLOVENSKO - z oznako označujemo slovenske izdelke in izdelke linije Slovenskih dobrot. Pogoji: za uveljavitev akcijske cene ne potrebujete Tuš klub kartice. Velja za vse kupce.

NOVO - z oznako označujemo izdelke, ki so na novo vključeni v asortiman prodaje. Pogoji: za uveljavitev akcijske cene ne potrebujete Tuš klub kartice. Velja za vse kupce.

NIZKE REDNE CENE - z oznako označujemo izdelke, ki jih imate najraje in se odločili, da vam jih v določenem obdobju ponudimo po Nizki redni ceni. Zato boste pri nas našli preverjene izdelke, ki s svojo vrhunsko kakovostjo in ugodno ceno odražajo naše poslanstvo: ponuditi najboljše po nizkih rednih cenah.

TUŠ KLUB - 50 %: z oznako označujemo izdelke, ki imajo za člane Tuš kluba, v določenem obdobju na prodajnem mestu ceno 50 % nižjo od redne cene. Pogoji: za uveljavitev Tuš klub cene morate predložiti Tuš klub kartico.

D*NAR - odkleni popust: z oznako označujemo izdelke, za katere člani Tuš kluba, v določenem obdobju prejmejo znižano ceno ob celotnem ali delnem plačilu nakupa z D*NAR-ja s Tuš klub kartice. Pogoji: za uveljavitev nižje cene morate predložiti Tuš klub kartico in opraviti plačilo nakupa v celoti ali delno z D*NAR-jem s Tuš klub kartice.