Spoštujmo slovensko, kupujmo domače

V Tušu neomajno verjamemo v slovensko kakovost. Verjamemo, da znajo naši lokalni proizvajalci ustvariti zares vrhunske izdelke, ki jih zaznamujejo dolgoletna tradicija, sonaraven pristop ter vztrajna predanost in iskrena skrb.

Ker zares spoštujemo slovenske pridelovalce in predelovalce, je na naših policah več kot 70 odstotkov izdelkov slovenskega porekla*.

KER SMO DOMA V SLOVENIJI.

Domač, pa nč drugač.

Spoštujemo slovensko, zato boste v naših mesnicah vedno našli dnevno svežo ponudbo kakovostnega 100 % slovenskega govejega mesa. Kot edini v Sloveniji pa ponujamo tudi slovensko svinjsko meso znamke Pigi, ki ga odlikuje sonaraven proces reje.

Direkt s planine v trgovine.

Spoštujemo domače, zato boste na naših policah vedno našli dnevno svežo ponudbo mleka in mlečnih izdelkov, ki prihajajo iz najbolj neokrnjenih slovenskih pašnikov.

Lejpe, zrele in debele.

Spoštujemo slovenske kmete, zato z njimi in z lokalnimi kmetijskimi zadrugami sodelujemo vse od semena do pridelka s ciljem ponuditi dnevno sveže sadje in zelenjavo iz domače rodovitne zemlje.

To je pa gvišn frišn.

Spoštujemo domač kruh, saj na svetu preprosto ni enakega. Zato boste v naši pekarni našli dnevno sveže pekovske izdelke iz 9 lokalnih pekarn, ki dišijo po avtohtoni domači tradiciji.

Vabljeni v vam najbolj domačo Tuš prodajalno.

*Vir: Varuh odnosov v verigi preskrbe s hrano, 2018.