SENIORJI

Vsako sredo našim članom Tuš Senior kluba posvečamo še posebno pozornost. Na ta dan namreč seniorji v trgovinah in franšizah Tuš in Tuš drogerijah pri prvem dnevnem nakupu pridobite kar 11 % vrednosti nakupa v D*NAR-ju na vašo Tuš klub kartico. Vse, kar potrebujete za pridobivanje 11 % D*NAR-ja ob sredah, je vaša Tuš klub kartica, na kateri imate aktiviran status SENIOR.
Več o akciji

 D*NAR 11 % se obračuna na vse kupljene izdelke, tudi izdelke v akciji, razen na izdelke iz BUM akcije, izdelke iz lojalnostnih programov, izdelke s stojala Top Shop, izdelke iz odprodaje in znižane izdelke zaradi izteka roka uporabe. D*NAR 11 % se prav tako ne obračuna na časopise in revije, knjige, tobačne izdelke in pripomočke, kartice in predplačniške pakete mobilnih operaterjev, srečke, vrednostnice za mobilne telefone, povratno embalažo, plačilo položnic, nakup darilnih bonov ali vrednostnih kartic, na darilne pakete Zvezdar in Select Box, na pelete, na plin v plinskih jeklenkah in na plinske jeklenke ter na izdelavo fotografij. D*NAR se ne obračuna za izdelke, pri katerih je v oglasnih sporočilih Tuš pripisano, da se ne obračunajo dodatne ugodnosti.

Tuš klub

Seniorji

Kje velja ugodnost?

Tuš trgovine in franšize

Tuš drogerije

Kako aktivirate Senior status na svoji Tuš klub kartici?

Status potrdite enkratno pri eni izmed blagajn v trgovinah in franšizah Tuš ali Tuš drogerijah tako, da prodajalki predložite svojo Tuš klub kartico in dokazilo o statusu upokojenca (pokojninski odrezek, upokojenska kartica ali kartica revije Vzajemna).

Če niste prepričani, ali ste že aktivirali status Senior, lahko to kadarkoli preverite pri blagajni ali s klicem na brezplačno telefonsko številko 080 13 10.

Pogoji akcije so opredeljeni v Splošnih pogojih poslovanja D*NAR 

Splošni pogoji poslovanja - D*NAR