SENIORJI

SENIOR SREDE: 11 % D*NAR-JA NA KARTICO
Vsako sredo našim članom Tuš Senior kluba posvečamo še posebno pozornost. Na ta dan namreč seniorji v trgovinah in franšizah Tuš in Tuš drogerijah pri prvem dnevnem nakupu pridobite kar 11 % vrednosti nakupa v D*NAR-ju na vašo Tuš klub kartico. Vse, kar potrebujete za pridobivanje 11 % D*NAR-ja ob sredah, je vaša Tuš klub kartica, na kateri imate aktiviran status SENIOR.

Podrobni opis in pogoji akcije so opisani v Splošnih pogojih poslovanja D*NAR (klikni).

IZPLAČILNI DAN: 11 % POPUSTA TAKOJ OB NAKUPU NAD 20 €
Ugodnost za člane Tuš Senior kluba velja samo na vsak izplačilni dan pokojnine v mesecu. Člani Tuš Senior kluba pridobijo 11 % takojšnji popust ob nakupu nad 20 €, brez predložitve kupona. V to ugodnost se ne šteje nakup tobačnih izdelkov in pripomočkov, nakup darilnih kartic in plačilo položnic.
Več o akciji

Ugodnost lahko v trgovinah in franšizah Tuš ter Tuš drogerijah izkoristite samo za prvi nakup v dnevu. Ugodnost lahko izkoristite le z aktiviranim statusom ‘Senior’.

11 % popusta se vam z aktiviranim statusom ‘Senior’ avtomatsko odšteje ob koncu nakupa, preden blagajničarka zaključi račun. Ista oseba ne more opraviti več zaporednih nakupov z večimi TK karticami in uveljavljati opisano ugodnost. V kolikor ste opazili, da se vam od nakupa ni odštelo 11 % popusta, kljub temu, da za to ugodnost izpolnjujete vse pogoje, je na le-to blagajničarko potrebno opozoriti na prodajnem mestu. Kasnejših reklamacij ne upoštevamo.

Tuš klub

Seniorji

Kje velja ugodnost?

Tuš trgovine in franšize

Tuš drogerije

Kako aktivirate Senior status na svoji Tuš klub kartici?

Status potrdite enkratno pri eni izmed blagajn v trgovinah in franšizah Tuš ali Tuš drogerijah tako, da prodajalki predložite svojo Tuš klub kartico in dokazilo o statusu upokojenca (pokojninski odrezek, upokojenska kartica ali kartica revije Vzajemna).

Če niste prepričani, ali ste že aktivirali status Senior, lahko to kadarkoli preverite pri blagajni ali s klicem na brezplačno telefonsko številko 080 13 10.

Pogoji akcije so opredeljeni v Splošnih pogojih poslovanja D*NAR

Splošni pogoji poslovanja – D*NAR