Keksi Milka sensation, choko, 156g

Keksi Milka sensation, choko, 156g
29

1,29

1,84 €


EAN koda artikla: 7622210689610

Veljavnost akcije: 9.‐21. 10. 2019

Akcijska cena velja le ob predložitvi Tuš klub kartice in ob upoštevanju pogojev vsake posamezne akcije. Pogoje posameznih akcij najdete tukaj.

  • Opombe
  • Hranilne vrednosti
  • Alergeni
  • Sestavine

Na sliki ali drugih podrobnostih izdelka so prikazane informacije o izdelku, ki so karseda natančne in osvežene. Lahko se zgodi, da se nekatere informacije, kot so blagovna znamka, seznam sestavin, označba hranilne vrednosti in druge informacije, občasno spremenijo. Vsi obvezni in predpisani podatki so navedeni na izdelku, njegovi embalaži ali etiketi.
Priporočamo vam, da pred uporabo oz. uživanjem izdelka vedno skrbno preberete navodila za uporabo in ostale pomembne informacije (rok uporabnosti, proizvajalec, poreklo).
Slike so simbolične. Pridržujemo si pravico do tipkarskih napak.

ENERGIJSKA VREDNOST V KJ / 100G 2140
ENERGIJSKA VREDNOST V KCAL / 100G 540
MAŠČOBE NA 100G 27
OD TEGA NASIČENE MAŠČOBE NA 100G 9
OGLJIKOVI HIDRATI NA 100G 63
OD TEGA SLADKORJI NA 100G 39
PREHRANSKE VLAKNINE NA 100G 1,6
BELJAKOVINE NA 100G 4,2
SOL NA 100G 0,88
ŽITA, KI VSEBUJEJO GLUTEN PŠENICA
JAJCA IN PROIZVODI IZ NJIH V SLEDEH
ZRNJE SOJE IN PROIZVODI IZ NJEGA DA
MLEKO IN MLEČNI PROIZVODI DA
OREŠKI IN PROIZVODI IZ NJIH DA

sladkor, PŠENIČNA moka, MLEČNA maščoba, sončnično olje, repično olje, kakavova masa, polno MLEKO v prahu, kakavovo maslo, PŠENIČNI škrob, modificirani krompirjev škrob, laktoza (iz MLEKA ), sredstva za vzhajanje (amonijevi karbonati, natrijevi karbonati, difosfati), sirotka v prahu (iz MLEKA ), manj masten kakavov prah (0,5%), emulgator (SOJIN lecitin), jedilna sol, arome, posneto MLEKO v prahu, barvilo (beta karoten), SOJINE prehranske vlaknine v prahu. Mlečna čokolada vsebuje: kakavovi deli najmanj 30%. LAHKO VSEBUJE JAJCA IN OREŠČKE.

< Nazaj

Izdelek je na voljo v poslovalnicah:



Prosimo izberite poslovalnico v kateri želite prevzeti naročene izdelke: