Zbrali smo že 0 €

Slovenska potica Slovenskih dobrot z novo nagrado

28. november 2016

Slovenska potica, ki je po intenzivnem partnerskem sodelovanju med družbo Tuš in proizvajalcem Sastela Ljutomer luč sveta ugledala pred dobrim letom, niza nagrado za nagrado. Tokrat je prejela že tretjo v letošnjem letu, in sicer zlato priznanje Pomurske Gospodarske zbornice Slovenije, za inovacijo Slovenska potica Slovenske dobrote.

Pomurska Gospodarska zbornica je na minuli 22. letni konferenci ”S povezovanjem do odličnosti” prepoznala sodelovanje med družbo Tuš in Sastelo Ljutomer, ki je pripeljalo do odličnega izdelka. Rezultat je namreč tradicionalna Slovenska potica Slovenske dobrote, ki jo v Sasteli Ljutomer pripravljajo po tradicionalnem postopku iz naravnih sestavin, brez vseh umetnih dodatkov, kupcem pa je na voljo v vseh Tuševih supermarketih. Priznanje za inovativnost je že tretje v letošnjem letu in se ob bok postavlja naslovu Najbolj inovativno živilo leta 2016 po izboru Inštituta za nutricionistiko ter srebrnemu priznanju v kategoriji Najbolj inovativno zdravo živilo 2016, podeljeno na Dnevu inovativnosti 2016 v organizaciji Gospodarske zbornice Slovenije (GZS).

Tako po obliki kot izdelavi je Slovenska potica iz linije Slovenskih dobrot vrhunsko kulinarično doživetje - testo je namreč ročno narejeno iz slovenske moke in masla, nadev pa iz orehov brez dodatkov. Potica je vsem kupcem na voljo v zamrznjeni obliki, tako jo le odmrznejo, potresejo s sladkorjem in postrežejo. Lahko pa jo tudi dopečejo v pečici, najbolje v keramičnem modelčku oz. tradicionalni keramični Slovenski potičnici. Okusna slovenska tradicionalna jed, kot so jo pekle naše babice, je tako širše dostopna ne glede na letni čas, pričakovan obisk ali praznični dan.

 

Nazaj na seznam

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje, optimizacijo prikaza prilagojenih vsebin in spremljanje statistike obiska. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov.

Odločitev lahko spremenite s klikom na Piškotki in izberete povezavo "Izbriši piškotke".

Več informacij.
X