Nagradni Tuš klub izlet

25. oktober 2018

Na celodnevni nagradni izlet smo popeljali dva avtobusa srečnih izžrebancev, članov Tuš kluba in naročnikov časopisa Novi tednik.

V jutranjih urah smo se z izletniki na prvem avtobusu odpravili proti Gorenjski. Ustavili smo se v Kropi in si ogledali muzej kovaštva. Pot nas je vodila dalje do Lesc, kjer smo obiskali čokoladni obrat - Gorenjka, ki je priznan dobavitelj Tuš izdelkov (čokolad in rolad) in se tam seveda tudi posladkali. Ogledali smo si še največji turistični biser - Blejsko jezero.
 
Dolenjsko in njeno znamenitosti smo odkrivali z izletniki na drugem avtobusu. Najprej nas je pot peljala na Kostanjevico na Krki, sledil je ogled Turjaškega gradu in postanek v Mirni, kjer nam je svoja vrata odprlo podjetje Dana, priznan dobavitelj Tuš izdelkov (voda, sokovi in izbrane pijače).
 
Vesela karavana je pot nadaljevala proti Vrhniki, kjer je sledilo srečanje vseh udeležencev nagradnega izleta, na Turistični kmetiji Kuren. Dobre volje, petja, plesa, smeha in domačih kulinaričnih užitkov zagotovo ni manjkalo.
 
Kako so čudovit jesenski dan preživeli naši člani Tuš kluba, pa si oglejte na fotografijah v galeriji.
Nazaj na seznam