Štručka z drožmi Ana Roš & Tuš
Štručke z drožmi po recepturi Ane Roš popecite na 180 °C od 6 do 8 min. Pečene stručke prerežite in obložite z natrgano svinjino (hladno ali pogreto), svežim paradižnikom, svežo drobno narezano rdečo čebulo, listi sveže bazilike in sveže solate. Poled postrezite "coleslaw" solato iz naribanega mladega belega in rdelega zelja, naribanega korenčka in rdeče čebule, z jogurtovim prelivom (jogurt, majoneza, gorčica, sol in poper).
OPIS: Pšenično mešano pekovsko pecivo sveže pečeno v naši pekarni ali delno pečeno in hitro zamrznjeno.
NAVODILA ZA UPORABO: Zamrznjen izdelek pustimo tajati na sobni temperaturi 40-45 min, zatem ga dopečemo v pečici 3-5 min na temperatudi 200 °C oz. odvisno od pečice.
SEZNAM SESTAVIN: PŠENIČNA bela moka, voda, PŠENIČNA polnozrnata moka, droži, melasa, GLUTEN, sol.
POSEBNI POGOJI SHRANJEVANJA ŽIVILA: Hraniti na temperaturi (v stopinjah Celzija): od -18.0°C do -18.0°C
DOBAVITELJ: PEKARNA GERŠAK D.O.O.