Široki rezanci s koromačem Ana Roš & Tuš

Široki rezanci iz linije Ana Roš & Tuš s koromačem vas bodo navdušili s svojstvenimi okusi. Za vrhunski obrok potrebujete le nekaj kapljic dobrega oljčnega olja ali preprosto omako iz stopljenega masla.

Priporočamo, da jih servirate z omako z bolj bazičnim okusom, kot sta oljčno olje ali maslo, za še boljši okus pa bo poskrbela paradižnikova omaka.

 

OPIS: Sušene jajčne testenine s koromačem v obliki gnezd.

NAVODILA ZA UPORABOKorak 1: Za najboljši in al dente okus rezance stresite v vrelo osoljeno vodo (5 g soli na 1 L vode). Korak 2: Vrejo naj 10 min, občasno premešajte. Korak 3: Rezance odcedite in postrezite z želeno omako ali prilogo.

SEZNAM SESTAVIN: PŠENIČNI durum zdrob (35 %), PŠENIČNA bela moka (35 %), JAJCA (24 %), suha mleta koromačeva semena (3,5 %), jodirana sol, jedilno oljčno olje.

DOBAVITELJ: PEKARNA BAŠKOVČ 

 

  vse vrednosti so preračunane na 100g / 100ml
Energijska vrednost 1219,0 kJ / 291,3 kcal
Maščobe (g) 5
- od tega nasičene (g) 1,2
Ogljikovi hidrati (g) 49
- od tega sladkorji (g) 1,2
Prehranske vlaknine (g) 0
Beljakovine (g) 12
Sol (g) 0,7

 

Žita, ki vsebujejo gluten Pšenica
Jajca in proizvodi iz njih Da
Zrnje soje in proizvodi iz njega V sledeh
Mleko in mlečni proizvodi V sledeh
Oreški in proizvodi iz njih Orehi v sledeh
Zelena in proizvodi iz nje V sledeh
Gorčično seme in proizvodi iz njega V sledeh
Sezamovo seme in proizvodi iz njega V sledeh
Žveplov dioksid in sulfiti V sledeh