Natrgana svinjina Ana Roš & Tuš
Z njo okronajte cezarjevo solato, pripravite burger ali sendvič ali pa obložite hrustljav kos pirinega kruha z drožmi. Vrhunsko se obnese tudi v lazanji in tortiljah, pa tudi na picah. Za najbolj poln okus jo kombinirajte z omako za natrgano svinjino po recepturi Ane Roš.
OPIS: Odkrijte neverjetno vsestranskost natrgane svinjine po recepturi Ane Roš.
NAVODILA ZA UPORABO: Vsebino iz vrečke pogrejte in je pripravljena za uživanje. Kombinirajte z omako za natrgano svinjino Ana Roš & Tuš.
SEZNAM SESTAVIN: svinjsko pleče, jodirana sol, poper, paprika, kumina, koriander, čebula, česen, gorčični namaz (vsebuje GORČIČNO SEME).
POSEBNI POGOJI SHRANJEVANJA ŽIVILA: Hraniti na temperaturi (v stopinjah Celzija): od 0.0 °C do 7.0 °C.
DOBAVITELJ: PROMEAT, MESNI PRIGRIZKI, d.o.o.