Natrgana svinjina Ana Roš & Tuš

Natrgana svinjina vas bo navdušila z aromatično skorjico in neverjetno mehko notranjostjo. Odkrijte njeno neverjetno vsestranskost, saj jo lahko uporabite na 100 in 1 način.

Z njo okronajte cezarjevo solato, pripravite burger ali sendvič ali pa obložite hrustljav kos pirinega kruha z drožmi. Vrhunsko se obnese tudi v lazanji in tortiljah, pa tudi na picah. Za najbolj poln okus jo kombinirajte z omako za natrgano svinjino po recepturi Ane Roš.

OPISOdkrijte neverjetno vsestranskost natrgane svinjine po recepturi Ane Roš.

NAVODILA ZA UPORABOVsebino iz vrečke pogrejte in je pripravljena za uživanje. Kombinirajte z omako za natrgano svinjino Ana Roš & Tuš.

SEZNAM SESTAVIN: svinjsko pleče, jodirana sol, poper, paprika, kumina, koriander, čebula, česen, gorčični namaz (vsebuje GORČIČNO SEME).

POSEBNI POGOJI SHRANJEVANJA ŽIVILA: Hraniti na temperaturi (v stopinjah Celzija)od 0.0 °C do 7.0 °C.

DOBAVITELJ: PROMEAT, MESNI PRIGRIZKI, d.o.o.

 

  vse vrednosti so preračunane na 100g / 100ml
Energijska vrednost 1058,0 kJ / 252,9 kcal
Maščobe (g) 14
- od tega nasičene (g) 4,7
Ogljikovi hidrati (g) 0,5
- od tega sladkorji (g) 0,4
Prehranske vlaknine (g) 9
Beljakovine (g) 31
Sol (g) 0,5

 

Zrnje soje in proizvodi iz njega V sledeh
Gorčično seme in proizvodi iz njega Da