Kruh z drožmi – s polento in rožmarinom Ana Roš & Tuš
Izdelek pustite tajati na sobni temperaturi 40–45 minut. Nato ga dopecite v pečici 10–12 minut na temperaturi 200 °C. Postrezite ga z namazi, siri in narezki, odličen pa bo tudi brez dodatkov. Iz njega pripravite krutone ter z njimi obogatite solate in juhe.
OPIS: Delno pečen, hitro zamrznjen kruh z drožmi s polento in rožmarinom.
NAVODILA ZA UPORABO: Izdelek pustite tajati na sobni temperaturi 40–45 minut. Nato ga dopecite v pečici 10–12 minut na temperaturi 200 °C.
SEZNAM SESTAVIN: Pšenična bela moka, voda, aktivno kislo testo (droži) 20 %, polnozrnata pšenična moka, poparjena koruzna moka, pšenični gluten, jedilna sol, rožmarin mleti 0,6 %.
POSEBNI POGOJI SHRANJEVANJA ŽIVILA: Hraniti na temperaturi (v stopinjah Celzija): od -18.0°C do -18.0°C
DOBAVITELJ: PEKARNA GERŠAK D.O.O.