Kombucha hruška z ajdo Ana roš & Tuš

Kombucha po recepturi Ane Roš je naravno fermentiran čajni napitek iz zelenega čaja, slovenske pražene ajde Mlinarstva Rangus, slovenske suhe hruške in svežega pehtrana. Blagodejno vpliva na počutje, saj je nepasterizirana ter se tako ohranijo vse pomembne snovi in živi organizmi ohranijo. Izdelana je z ljubeznijo v proizvodnji v Kamniku po tradicionalni metodi brez dodatkov ali nenaravnih sestavin.

Predlagamo, da jo postrežete hladno z rezino sveže hruške, koščkom ingverja in lističem mete.

OPISVrhunska naravna osvežitev. Anina kombucha je naravno fermentiran napitek iz zelenega čaja, pripravljen na tradicionalni način iz slovenske pražene ajde Mlinarstva Rangus, slovenske suhe hruške in svežega slovenskega pehtrana.

NAVODILA ZA UPORABOZamašek lahko odprete z odpiračem ali ročno, in sicer: prstan potegnite proti sebi do konca roba zamaška, kjer je zarezana pot; nato potegnite navzdol in na desno. Predlog za postrežbo: notranjost kozarca premažite s kosom ingverja in listi mete ali melise, dodajte tanke rezine sveže hruške, prelijte z ohlajeno kombucho in uživajte v vrhunski osvežitvi po recepturi Ane Roš.

SEZNAM SESTAVINvoda, pražena ajda 3,2 %, suhe hruške 3,2 %, pehtran 3,2 %, sladkor, zeleni čaj <2 %, metin čaj 0,1 %, aroma hruške <2 %, aktivna kombuča kultura (kvasovke in bakterije), ogljikov dioksid.

POSEBNI POGOJI SHRANJEVANJA ŽIVILA: Hraniti na temperaturi (v stopinjah Celzija): od 2.0 °C do 8.0 °C. Po odprtju hraniti v hladilniku in porabiti v treh dneh.

DOBAVITELJ: BELIFE D.O.O.

 

  vse vrednosti so preračunane na 100g / 100ml
Energijska vrednost 110,0 kJ / 26,3 kcal
Maščobe (g) 0
- od tega nasičene (g) 0
Ogljikovi hidrati (g) 3,4
- od tega sladkorji (g) 3,0
Prehranske vlaknine (g) 0
Beljakovine (g) 0
Sol (g) 0