BUHTLJI ANA ROŠ & TUŠ

Mehki buhtlji iz slovenskih sestavin, ročno in bogato polnjeni s slovenskim slivovim nadevom. Narejeni so po daljšem postopku, ki traja kar 48 ur. Ker testo vzhaja počasi, izdelek pridobi na svežini.

Mehki in puhasti buhtlji z veliko slivovega polnila. V zamrznjeni obliki, da si jih lahko pripravite doma. Če želite bolj hrustljavo skorjico, lahko pred peko buhtlje rahlo poškropite z vodo. Slastni bodo tudi, če jih pred postrežbo posujete s sladkorjem v prahu.

OPISMehki in puhasti buhtlji z veliko slivovega polnila. V zamrznjeni obliki, da si jih lahko pripravite doma. Hitro zamrznjen izdelek iz kvašenega testa s slivovim nadevom.

NAVODILA ZA UPORABOZapakirane buhtlje odtajajte 2-3 ure na sobni temperaturi. Odstranite folijo in ga skupaj s podložko pecite v predhodno ogreti pečici na 160 °C (brez ventilacije), 10 minut. Če želite bolj hrustljavo skorjico, lahko pred peko buhtlje rahlo poškropite z vodo.

SEZNAM SESTAVINPŠENIČNA bela moka, slivov nadev 24,5 % (slive 68,9 % sladkor, želirno sredstvo: jabolčni pektin, kislina: citronska kislina, konzervans: kalijev sorbat), voda, JAJCA, surovo MASLO, sladkor, MLEKO v prahu, jodirana sol, PŠENIČNI gluten, suhi kvas.

POSEBNI POGOJI SHRANJEVANJA ŽIVILA: Hraniti na temperaturi (v stopinjah Celzija): od -18.0°C do -15.0°C

 

DOBAVITELJ: ŽITO D.O.O.

 

  vse vrednosti so preračunane na 100g / 100ml
Energijska vrednost 1151,0 kJ / 275,0  kcal
Maščobe (g) 5,7
- od tega nasičene (g) 3,4
Ogljikovi hidrati (g) 47,0
- od tega sladkorji (g) 13,0
Prehranske vlaknine (g) 0
Beljakovine (g) 8,1
Sol (g) 1,0

Žita, ki vsebujejo glutenPšenica
Jajca in proizvodi iz njihDa
Zrnje soje in proizvodi iz njegaV sledeh
Mleko in mlečni proizvodiDa
Sezamovo seme in proizvodi iz njegaV sledeh