WMF SET POSODE PROVENCE PLUS

Vsestranski set posode proizvajalca WMF je izdelan iz nerjavečega jekla 18/10 Cromargan®, ki je tako rekoč neuničljiv, ne vpija vonjav ali okusov ter ne reagira s hrano. Redna cena je 199,99 €. Akcijska cena je 99,99 €. Akcijska cena velja le ob predložitvi IN kartice Diners Club Tuš.

Vsestranski set posode proizvajalca WMF je izdelan iz nerjavečega jekla 18/10 Cromargan®, ki je tako rekoč neuničljiv, ne vpija vonjav ali okusov ter ne reagira s hrano. Toplota se zahvaljujoč univerzalnemu dnu TransTherm® enakomerno porazdeli med kuhanjem. Lonce lahko uporabljate na vseh vrstah štedilnikov, vključno z indukcijskimi. Ergonomsko oblikovani ročaji iz nerjavečega jekla poskrbijo za udobno uporabo, sodoben dizajn loncev pa se zlije z vsako kuhinjo. Prikazani rob za točenje zagotavlja točenje brez težav.

TEHNIČNE PODROBNOSTI: 

Razpoložljivi serviserji

Typography is the art and technique of arranging type to make written language legible, readable and appealing when displayed. The arrangement of type involves selecting typefaces, point size, line length, line-spacing (leading), letter-spacing (tracking), and adjusting the space within letters pairs (kerning).

Vračila in reklamacije

FAQ

Kontakt

Pogoji poslovanja

Način plačila