ČISTILEC ZRAKA PHILIPS AC1215

Philipsov čistilnik iz zraka učinkovito odstrani 99,9 % onesnaževal in alergenov. Ponaša se s tehnologijo za zaznavanje noči, ki je zasnovana posebej za spalne prostore. Čistilnik zagotavlja stalen nadzor kakovosti zraka in dovajanje čistega zraka, ko spite. Tih kot šepet vam in vaši družini pomaga do boljšega spanca. Redna cena je 299,99 €. Akcijska cena je 239,99 €. Akcijska cena velja le ob predložitvi IN kartice Diners Club Tuš.

Raven delcev PM2,5 v prostoru lahko zaradi onesnaženosti zunanjega zraka in vsakodnevnih dejavnosti, kot so kuhanje, čiščenje itd., preseže priporočene vrednosti. Pametni senzor zraka lahko zazna raven delcev PM2,5 in po potrebi poveča hitrost čistilnika zraka.

VitaShield lahko s svojo aerodinamično obliko in filtrom NanoProtect Pro poskrbi za čiščenje do 270 m3 zraka na uro. Učinkovito lahko odstrani ultra fine delce vse do velikosti 0,003 μm. Poleg tega odstrani tudi škodljive pline, kot je skupni hlapni organski ogljik (TVOC) in vonjave.

Opozorilo za varovanje zdravega zraka vas obvesti, kdaj je čas za zamenjavo filtra. Če filtra v kratkem času ne zamenjate, naprava preneha delovati, s čimer prepreči neučinkovito čiščenje zraka. Tako ste lahko prepričani, da vedno dihate bolj zdrav zrak.

Način zaznavanja noči je razvit posebej za vašo spalnico. Čistilnik zraka hitro pripravi zrak v spalnici za spanje in neprekinjeno nadzira kakovost zraka v spalnici. Rezultat je čist zrak, medtem ko spite. Zatemnjene in/ali izklopljene lučke ter šibkejši zvok delovanja pomagajo vam in vaši družini do boljšega spanja.

Barvni obroč na plošči za upravljanje s 4 barvami jasno prikazuje kakovost zraka, pri čemer modra barva pomeni dobro kakovost zraka, rdeča barva pa opozarja na slabo kakovost zraka.

TEHNIČNE PODROBNOSTI: 

 

 

Priporočena ploščina 32 m2
Priporočen prostor 270 m3
Zračna zmogljivost (filtra) 270 m3/h
Vhodna moč 50 W
Število hitrosti 4
Časovnik da
Zaslon da
Daljinski upravljalnik ne
Funkcija ionizacije ne
Vrsta filtra Snemnljiv
Maksimalna hrupnost 33 dB
Širina 20.5 cm
Višina 48.2 cm
Globina 29.6 cm
Teža 5.34 kg
Barva bela
Smart ne
Z vlažilcem ne

Razpoložljivi serviserji

Typography is the art and technique of arranging type to make written language legible, readable and appealing when displayed. The arrangement of type involves selecting typefaces, point size, line length, line-spacing (leading), letter-spacing (tracking), and adjusting the space within letters pairs (kerning).

Način plačila in pogoji poslovanja