NAPIHLJIVA SUP DESKA MISTRAL LIMBO 10″5

Obvezna oprema vsakega poletnega oddiha ob vodi je SUP deska. Z super priljubljenim SUP-om, nahrbtnikom, tlačilko, nastavljivim veslom in kolenskim povodcem, ste pripravljeni na nepozabbno zabavo na vodi. Z nosilnostjo do 150 kg je primiren za vse družinske člane. Redna cena je 799,99 €. Akcijska cena je 495,00 €. Akcijska cena velja le ob predložitvi IN kartice Diners Club Tuš.

Limbo je najnovejši izdelek v liniji Mistral SUP. Prva stvar, ki jo boste opazili pri tej deski, je njena osupljiva grafika s cvetnimi motivi, vendar ta deska ponuja veliko več, kot le lepoto. Limbo je bil izdelan iz tkanine s kapljicami, ki močno zmanjša skupno težo, hkrati pa ne ogroža njene vzdržljivosti. Zaradi povečane širine je ta model izjemno stabilen, udoben za daljša potovanja ter veliko bolj odziven in okreten. Poleg tega je opremljen s posebno EVA peno, ki uporabniku preprečuje zdrs. Mistral Limbo je edinstvena SUP deska, k ne bo samo izstopala na plaži, ampak se bo izkazala tudi na vodi.

 

Vsebina kompleta:
SUP
Nastavljivo veslo
Kolenski povodec
Tlačilka
Smernik
Set za popravilo
Potovalna torba

TEHNIČNE PODROBNOSTI:

Dolžina: 320 cm
Širina: 84 cm
Debelina: 15 cm
Volumen: 300 litrov
Tehnologija izdelave: Fusion Layer tehnologija
Nosilnost deske: 150 kg
Maksimalna napihljivost: do 15 PSI oz 1,034 bara
Smernik: Sredinski smernik, US box, pomoč pri uravnavanju smeri
Namen: vsestranska sup deska za začetnika in družine

Razpoložljivi serviserji

Typography is the art and technique of arranging type to make written language legible, readable and appealing when displayed. The arrangement of type involves selecting typefaces, point size, line length, line-spacing (leading), letter-spacing (tracking), and adjusting the space within letters pairs (kerning).

Vračila in reklamacije

FAQ

Kontakt

Pogoji poslovanja

Način plačila