STOL BYTEZONE THUNDER GAME BITSET

Gaming stol Bytzone THUNDER bo poskrbel, da boste lahko lahkotno sedeli ure in ure ob igranju vaše najljubše igre. Sedaj lahko pozabite na bolečine v križu, saj bo THUNDER vaš zvesti spremljevalec ki bo poskrbel, da boste sedeli pravilno. Primeren je za najzahtevnejše igričarje, saj omogoča vrsto nastavitev za prilagoditev posamezniku. Redna cena je 269,00 €. Akcijska cena je 195,00 €. Akcijska cena velja le ob predložitvi IN kartice Diners Club Tuš.

Bytezone Thunder je odličen gamerski stol, ki prinaša udobno sedenje ter maksimalno funkcionalnost. Na podlagi odlične ergonomske oblike je omogočena dobra stabilnost in pravilna drža med samim sedenjem.

Opremljen je z oblazinjenim in nastavljivim naslonom za roke, plinsko vzmetjo (Class 4) za nastavitev višine ter LED osvetlitvijo robov. Priloženi sta tudi dve blazini za vrat in hrbet.

TEHNIČNE PODROBNOSTI: 

 

gaming stol črno-modre barve
 
LED osvetlitev na robovih stola
 
material
poliamidna vlakna in PU usnje
plinska vzmet (Class 4)
multi-funkcijski mehanizem nastavitev za udobne sedenje
 
priloženi dve blazini (za vrat in hrbet)
 
trpežna kovinska baza za stabilnost
 
nastavljiv naslon za roke
 
število koles 5
maksimalna nosilnost stola 180kg
velikost
70x128-138cm x106-116 cm
teža 21kg

Razpoložljivi serviserji

Typography is the art and technique of arranging type to make written language legible, readable and appealing when displayed. The arrangement of type involves selecting typefaces, point size, line length, line-spacing (leading), letter-spacing (tracking), and adjusting the space within letters pairs (kerning).

Način plačila in pogoji poslovanja