IGRA PC FARMING SIMULATOR 22

Postavite se v vlogo sodobnega kmetovalca in se lotite ustvarjalnega kmetovanja v treh raznolikih ameriških ter evropskih okoljih. Farming Simulator 22 omogoča tako vzgajanje rastlin kot živinorejo in gozdarstvo, tokrat pa vpelje še menjavanje letnih časov!

Farming Simulator 22 igra za PC
Postavite se v vlogo sodobnega kmetovalca in se lotite ustvarjalnega kmetovanja v treh raznolikih ameriških ter evropskih okoljih. Farming Simulator 22 omogoča tako vzgajanje rastlin kot živinorejo in gozdarstvo, tokrat pa vpelje še menjavanje letnih časov! Zajetih je nad 400 strojev in orodij več kot stotih znamk iz resničnosti, kot so John Deere, CLAAS, Case IH, New Holland, Fendt, Massey Ferguson, Valtra in številne druge. Z njimi je mogoče sejati in žeti pridelke, kot so pšenica, koruza, krompir in bombaž. Prihajajo pa še drugi stroji in pridelki. S kmetijo lahko upravljate tudi družno v večigralstvu, igro pa razširite s številnimi brezplačnimi modifikacijami, ki jih ustvarja skupnost. Farming Simulator 22 omogoča več svobode kot kdajkoli in igralca izzove, da postane uspešen kmetovalec. Zato veselo na delo, da bo pridelek dober.
* Več kot 400 strojev, novi razredi, več kot 100 agrikulturnih znamk.
* Sproščujoč, družinam prijazen večigralski način za 1 do 16 sodelujočih.
* Menjavanje letnih časov omogoči nove igralne prijeme.
* Proizvodne verige in nova ekonomska plast.
* Dvoje povsem novih prizorišč in dodelano alpsko prizorišče.
* Bistveno boljše prilagajanje elementov.
* Boljše delovanje na vseh sistemih.
* Najnovejša tehnologija: DirectX 12, TAA, FidelityFX FSR ...

TEHNIČNE PODROBNOSTI: 

 

Razpoložljivi serviserji

Typography is the art and technique of arranging type to make written language legible, readable and appealing when displayed. The arrangement of type involves selecting typefaces, point size, line length, line-spacing (leading), letter-spacing (tracking), and adjusting the space within letters pairs (kerning).

Način plačila in pogoji poslovanja