POMETAČ KARCHER S6 TWIN

Novi čistilnik S 6 Twin iz podjetja Kärcher je primeren za celoletno čiščenje okoli hiše in na vrtu. Zahvaljujoč močni ščetki z rolerji, dvema stranskima ščetkama in skupno širino 860 mm brez težav pometa območja do 3000 m2 v eni uri. Je ergonomski: njegov ročaj za potiskanje lahko nastavite na 2 položaja, ne da bi se morali upogniti in ga je mogoče optimalno prilagoditi višini posameznega uporabnika. In čist je: odpadki pristanejo neposredno v 38-litrskem rezervoarju za odpadke, ki pri praznjenju ne povzroča umazanih rok. Dodatno učinkovitost zagotavlja možnost nastavitve višine stranske krtače, ki omogoča prilagoditev kontaktnega tlaka s tlemi - in s tem optimalne rezultate pometanja. S 6 Twin je mogoče tudi v celoti zložiti zahvaljujoč podnožju na okvirju in ga shraniti na način, ki prihrani prostor. Pometalni stroj je pripravljen za uporabo v kratkem času, zahvaljujoč pritrditvi stranske ščetke brez orodja. Redna cena je 369,99 €. Akcijska cena je 319,00 €. Akcijska cena velja le ob predložitvi IN kartice Diners Club Tuš.

Enostavno in hitro čiščenje
S 4 TWIN pometač znatno zmanjšaja čas čiščenja do 5-krat v primerjavi z uporabo metle! Hkrati čiščenje izvajamo enostavno in brez napora.


Nastavljiv potisni lok z udobnim ročajem
Ergonomski ročaj pometača je nastavljiv višini uporabnika in je popolnoma zložljivi za lažje shranjevanje.


Brez stika z umazanijo
Smeti pristanejo direktno v posodi, ki jo enostavno snemite in izpraznite. Samostoječa posoda za smeti - posoda za smeti je enostavno snemljiva in zasnovana tako, da jo lahko varno postavite.


Popolna čistoča
Več prilagodljivosti z dvema stranskima krtačama. Dolge ščetine skrbijo za temeljito čistočo tudi ob robovih.


Enostavna menjava krtače
Krtače lahko enostavno zamenjate brez potrebe po uporabi kakršnegakoli orodja.


Površina za stopanje na
Površina za stopanje na zadnji strani služi za spreminjanjem položaja za shranjevanje.


Shranjevanje, ki ne zavzame veliko prostora
Z zloženim potisnim lokom lahko napravo za pometanje postavite navpično. Tako bo zavzela le malo prostora.

TEHNIČNE PODROBNOSTI: 

 

 

Delovna širina s stransko krtačo 860 mm
Maks. površinska zmogljivost 3000 m²/h
Teža, pripravljeno za obratovanje 14,8 kg
Posoda za smeti 38 l
Priporočamo od površine 60 m²
Dimenzije (DxšxV)
926 x 872 x 1032 mm

Razpoložljivi serviserji

Typography is the art and technique of arranging type to make written language legible, readable and appealing when displayed. The arrangement of type involves selecting typefaces, point size, line length, line-spacing (leading), letter-spacing (tracking), and adjusting the space within letters pairs (kerning).

Način plačila in pogoji poslovanja