ZOBNA ŠČETKA PHILIPS SONICARE HX6871/47

Philipsova sonična električna zobna ščetka ProtectiveClean 6100 s senzorjem pritiska vam omogoča, da občutite razliko, ki jo prinaša nežno čiščenje, in pobelite zobe v samo 1 tednu. Redna cena je 169,99 €. Akcijska cena je 129,99 €. Akcijska cena velja le ob predložitvi IN kartice Diners Club Tuš.

Bolj beli zobje v samo enem tednu
Pritrdite glavo ščetke W2 Optimal White, da odstranite površinske madeže in dosežete najbolj bel nasmeh. Klinično je dokazano, da goste osrednje ščetine za odstranjevanje madežev poskrbijo za bolj bele zobe v samo enem tednu.

Trije načini, tri nastavitve intenzivnosti
Ta zobna ščetka vam omogoča, da ščetkanje prilagodite svojim potrebam, saj imate na voljo tri načine in tri nastavitve intenzivnosti. Standardni način Clean je namenjen vrhunskemu čiščenju, način White je idealen način za odstranjevanje površinskih madežev, z načinom Gum Care pa dodate minuto blagega ščetkanja z nežno masažo dlesni. Tri nastavitve intenzivnosti vam omogočajo preklapljanje zaporedja »visoke« in »nizke« nastavitve za usklajevanje intenzivnosti od leve proti desni.

Varno in nežno na občutljivih predelih, ortodontskih in zobozdravstvenih popravkih
Prepričani ste lahko, da bo vaša izkušnja ščetkanja varna: našo sonično tehnologijo lahko uporabljate na zobnih aparatih, plombah, kronah in prevlekah. Pomaga preprečevati karies in izboljša zdravje dlesni.

Napredna sonična tehnologija Philips Sonicare
Napredna sonična tehnologija Philips Sonicare omogoča izjemno dnevno čiščenje tako, da brizga vodo med zobe ter s ščetkami drgne in odstranjuje razpadle obloge.

Obvešča vas, če pritiskate premočno
Sami morda ne opazite, da ščetkate premočno, zato vas na to opozori zobna ščetka. Če premočno pritiskate na dlesni, začne zobna ščetka oddajati zvočne signale, s katerimi vas opozori, da zmanjšajte pritisk

Povezuje pametni ročaj ščetke in pametne glave ščetke
Tehnologija mikročipa zazna in sinhronizira pametno glavo ščetke in pametni ročaj. Zmogljiva kombinacija pametnega ročaja in pametne glave ščetke omogoča pametni združevalni način in zagotavlja, da prejemate pametne opomnike za zamenjavo.

Vedno pravočasno zamenjajte glavo ščetke
Vse glave ščetke se sčasoma obrabijo. Toda naša tehnologija BrushSync nadzoruje trajanje uporabe glave ščetke in pritisk med ščetkanjem. Ko je čas za zamenjavo, vas na to opozorita lučka na ročaju in kratek zvočni signal. Tako ste lahko vedno prepričani, da vam glava ščetke zagotavlja vrhunsko čiščenje


Olajša vam potovanje
Naša vrhunska potovalna torbica omogoča higienično shranjevanje zobne ščetke, kompaktni potovalni polnilnik pa skrbi za polno baterijo, ko ste na poti. S samo enim polnjenjem boste uživali v dveh tednih redne uporabe, polnilnik pa vam bo prišel prav na daljših potovanjih.

TEHNIČNE PODROBNOSTI: 

Načini Clean, Nega dlesni, Bele
Hitrosti nizka, srednja, visoka
Vsebina pakiranja 1 x ročaj ProtectiveClean
  2 x standardni glavi W2 Optimal White
  1 x potovalna torbica
  1 x polnilnik
Združevalni način BrushSync da
Barva mornarsko modra
Povratna informacija glede pritiskanja med čiščenjem vibriranje ročaja
Časovnik SmarTimer, Quadpacer
Senzor pritiska da
Indikator baterije da
Ergonomski ročaj da
Baterija za polnjenje
Vrsta baterije litij-ionska
Čas delovanja do 14 dni
Napetost 110–220 V

Razpoložljivi serviserji

SERVIS - NAZIV TELEFON NASLOV E-MAIL
ELTUS PLUS d.o.o. +386 (0) 1 2000 290 Tbilisijska ulica 59, 1000 Ljubljana info@eltus.si

Način plačila in pogoji poslovanja