MIZICA OTROŠKA OKROGLA SIVA

Dimenzije (višina x širina x globina): 46 cm x 60 cm x 60 cm. Eames otroška mizica je kakovostna reprodukcija klasične Eames mize. Redna cena je 99,99 €. Akcijska cena je 59,99 €. Akcijska cena velja le ob predložitvi IN kartice Diners Club Tuš.

Dizajn je baziran na originalu, ki sta ga Charles in Ray Eames oblikovala v 50-ih letih. Mizica je narejena iz močnega in stabilnega lesenega podnožja, ki ga dodatno podpirajo kovinski nasloni, površina plošče mizice je gladka in svetleča.
Ta ikonična in stilsko oblikovana mizica bo s svojim nepogrešljivim videzom v vsaki otroški sobici pričarala pravo stilsko vzdušje in doprinesla k dovršenosti interierja. Mizica odlično sovpada Eames Eiffel stolčki!
Lastnosti:
Materiali: plošča mizice je narejena iz ABS in je laminirana, noge so narejene iz visokokakovostnega jekla in bukovega lesa
Dimenzije (višina x širina x globina): 46 cm x 60 cm x 60 cm

Razpoložljivi serviserji

Typography is the art and technique of arranging type to make written language legible, readable and appealing when displayed. The arrangement of type involves selecting typefaces, point size, line length, line-spacing (leading), letter-spacing (tracking), and adjusting the space within letters pairs (kerning).

Način plačila in pogoji poslovanja