PREPUSTI SE ZABAVI, SVOJ TUŠ SESTAVI

Sestavi svojo domačo Tuš trgovino s kockami Tuš Bricks.
Za vsakih 15 EUR nakupa člani Tuš kluba prejmete brezplačen paketek Tuš Bricks.*

*V znesek nakupa za prejem brezplačnega paketka kock Tuš Bricks se ne šteje nakup cigaret, tobačnih izdelkov in pripomočkov, plačilo položnic in nakup darilnih kartic.

DOMIŠLJIJO VKLOPI, V MINI TUŠ VSTOPI

Naj te Tuš Bricks popeljejo v svet domišljije, kjer so možnosti neskončne. Zberi Tuš Bricks igralne sete in z vsakim dodatnim paketom odkrij nove svetove mini trgovine. Sestavi svojo zgodbo s Tuš Bricks iz 100 % reciklirane plastike!

ZAČETNI PAKET

Vsako jutro sonce nežno obsije našo našo trgovino. Zeleno fasado, ki se svetlika sredi našega mesta, je videti od daleč naokoli. Ko prodajalka Mojca odpira velika steklena vrata, za vogalom že slišimo hupanje avtomobila.

19,99

6,99

KUPI ZDAJ

TOVORNJAK

Na parkirišče zavije velik tovornjak, iz katerega skoči voznik Stane, ki je vedno dobre volje. Še preden v trgovino pridejo kupci, začne Stane hitro in spretno razkladati zaboje svežih izdelkov.

15,99

7,99

KUPI ZDAJ

SET FIGURIC

Kupci so že tukaj! Prva je prišla Breda, ki vsak dan kupi sveža rogljička. Enega zase, drugega pa za prijateljico Nino, ki jo vsako jutro sreča na blagajni. Bine, navihan kot vedno, hitečemu Tinetu v košarico podtakne paketek bombonov.

9,99

4,99

KUPI ZDAJ

ELEKTRIČNI AVTO

Na parkirišče nato zavije Markov svetleč električni avto. Priklopi ga na polnilno postajo pred vhodom. Pripeljal je vrečko polno steklenic za recikliranje, ki jih vedno odloži v posebnem kotičku trgovine.

11,99

3,99

KUPI ZDAJ

NADALJEVALNI PAKET

Medtem ko sonce greje sončne celice na strehi, v trgovini na radiu odmeva melodija pesmice Tuš Bricks. Vsak dan v trgovini Tuš je poln življenja in veselih trenutkov!

15,99

7,99

KUPI ZDAJ

KO NIPKE PESEM SESTAVI, 
VEDNO NOV HIT SE POJAVI

Za male ustvarjalce smo v sodelovanju z reperjem Nipketom pripravili posebno ekskluzivno Tuš bricks pesmico, ki vas popelje skozi čarobni svet sestavljanja kock. Zapoj z nami in sestavljaj ob ritmu glasbe. Klik, klik, klik!

DODATNI PAKETKI TUŠ BRICKS OB NAKUPU IZBRANIH IZDELKOV

Ob nakupu izbranih izdelkov v trgovinah Tuš prejmeš dodaten brezplačen paketek Tuš Bricks.

Tuš Bricks so izdelane iz 100 % reciklirane plastike!

Za izdelavo kock v celotni kampanji Bricks je bil uporabljen material iz približno 13.000 klimatskih naprav, 14.000 grelnikov vode in 4.500 lepilnih folij TPE!

ŠE NISI ČLAN TUŠ KLUBA?

Postani član kluba zvestobe že danes in začni zbirati brezplačne kocke Tuš Bricks. Včlani se popolnoma digitalno in v samo nekaj minutah.

VČLANI SE TUKAJ