ODSTRANJEVALEC DLAČIC PHILIPS LUMEA IPL SC1994

Philips Lumea Advanced čudežno preprečuje ponovno rast dlak po telesu. Nežni svetlobni impulzi, ki jih uporabljate redno, vsak dan ohranjajo svileno gladko kožo. Philips Lumea deluje na korenine las z nežnimi utripi svetlobe. To postopoma zmanjšuje število dlak, ki rastejo na vašem telesu. Ponavljajoča uporaba bo pustila vašo kožo lepo gladko in mehko. Philips je s sodelovanjem z vodilnimi dermatologi prilagodil tehnologijo IPL za varno in učinkovito uporabo v udobju vašega doma. Redna cena je 299,00 €. Akcijska cena je 219,99 €. Akcijska cena velja le ob predložitvi IN kartice Diners Club Tuš.

Izhaja iz profesionalne tehnologije IPL
Philips Lumea deluje na korenine las z nežnimi utripi svetlobe. To postopoma zmanjšuje število dlak, ki rastejo na vašem telesu. Ponavljajoča uporaba bo pustila vašo kožo lepo gladko in mehko. Philips je s sodelovanjem z vodilnimi dermatologi prilagodil tehnologijo IPL za varno in učinkovito uporabo v udobju vašega doma.

Preprosto in brez napora
Klinične študije so pokazale znatno zmanjšanje rasti las po štirih tretmajih v razmiku dveh tednov. Sistem Philips Lumea je učinkovit na (naravno) temno blond, rjavih in črnih laseh. Tako kot pri drugih tretmajih, ki temeljijo na tem, sistem Philips Lumea NI učinkovit pri rdečih, svetlo blond ali belih / sivih laseh.

Pet stopenj nastavitve
Sistem Philips Lumea ima pet nastavljivih ravni svetlobne energije, kar zagotavlja nežno, a učinkovito zdravljenje. Ob pravilni uporabi je Philips Lumea IPL tretma varen in nežen, nanesemo pa ga lahko tudi na občutljivo kožo in občutljiva področja telesa. Senzor za ton kože zagotavlja večjo varnost uporabe.

 

Lastnosti
Velik ustnik za hitro uporabo
Senzor za ton kože
Brez nadomestnih delov, brez skritih stroškov
Uporabljajte z ali brez kabla
Primerno za širok spekter vrste dlak in kože
Izhaja iz profesionalne tehnologije IPL – razvito z dermatologi
Dokazana učinkovitost

TEHNIČNE PODROBNOSTI: 

 

 

Uporaba epilacija
Napajanje Omrežje
Tehnologija IPL da
Vodoodpornost ne
Nastavek za občutljivo kožo da
Piling ščetka ne
Masažni sistem ne
Osvetlitev ne
Pinceta ne
Ovitek / Ohišje da

 

Razpoložljivi serviserji

Typography is the art and technique of arranging type to make written language legible, readable and appealing when displayed. The arrangement of type involves selecting typefaces, point size, line length, line-spacing (leading), letter-spacing (tracking), and adjusting the space within letters pairs (kerning).

Način plačila in pogoji poslovanja