Piščančja nabodala

Priprava

1. V posodo zlijemo sok ene limone in pol ter dodamo začimbno mešanico za piščanca. 

2. Piščanca in stebla mlade čebule narežemo na trakove. Piščanca mariniramo v soku limone in začimb.

3. Piščančje in čebulne trakove prepletemo na lesene ražnjiče ter popečemo na žaru ali gril ponvi.

4. Postrežemo z omako tzatziki, ki smo jo pripravili tako, da smo zmešali grški jogurt, naribano kumaro, malce kopra, česna, sok polovice limone, sol in poper.

< Nazaj na vse recepte

Sestavine za 4 osebe

  • 2 fileja piščančjih prsi
  • 2–3 žlice začimbne mešanice za piščanca
  • 2 limoni
  • 2–3 mlade čebule
  • 1 kumara
  • 1 grški jogurt (mali)
  • koper
  • česen
  • sol, poper
  • oljčno olje
  • Priporočamo tudi