Martinova raca

Recept Martinova raca

Priprava

Najprej nasekljamo čebulo, jabolko in hruško ter vse skupaj zmešamo. Raco operemo in osušimo, takoj zatem jo posolimo ter popopramo. Raco napolnimo z zmesjo hrušk, jabolk in čebule ter jo zapremo z leseno palčko. Pekač najprej postavimo na indukcijsko ploščo in popečemo raco z vseh strani ter jo postavimo v vnaprej ogreto pečico na 180 stopinj za eno uro in 15 minut.

Avtor recepta: Jaka Mankoč

Martinova raca - Enostavni Jamiii recepti za okusne jedi

Martinova raca na mizi v 90-ih minutah? Preverite enostaven recept, potrebne sestavine in napotke za pripravo te okusne jedi.

Type: Kosilo

Keywords: receot za martinovo raco,recept za kosilo

Recipe Yield: 4 osebe

Preparation Time: PT

Cooking Time: PT

Total Time: PT1H30M

Recipe Video Name: Martinova raca - Enostavni Jamiii recepti za okusne jedi

Recipe Video Description: Martinova raca na mizi v 90-ih minutah? Preverite enostaven recept, potrebne sestavine in napotke za pripravo te okusne jedi.

Recipe Video Thumbnail: https://img.youtube.com/vi/MlabDlyXHWs/mqdefault.jpg

Recipe Ingredients:

    • 2 hruški
    • 1 jabolko
    • 1 čebula
    • 1 cela raca
    • sol, poper

Editor's Rating:
4.5

< Nazaj na vse recepte

Sestavine za 4 osebe

  • 2 hruški
  • 1 jabolko
  • 1 čebula
  • 1 cela raca
  • sol, poper

Priporočamo tudi