Zgodba svežine je v Tušu na prvem mestu in se prične na oddelku sadja in zelenjave.

Svežina je pomembna, zato Spoštujemo slovensko in povezujemo slovenske dobavitelje ter na police uvrščamo sadje in zelenjavo več kot 50 slovenskih dobaviteljev, ki nam tekom celega leta dobavljajo slovenske izdelke sadja in zelenjave. Ponudba zajema tudi več kot 30 različnih vrst BIO sadja in zelenjave, katere širina je sezonsko prilagojena,  izdelke premium blagovne znamke Orsero ter obilo sezonskega sadja in zelenjave.

S pričetkom sezone na police zgodaj postavimo sezonske izdelke, kot so jagode, maline, šparglji in druge, čez celo leto pa za okusnost banan poskrbimo v lastni zorilnici. Pri tem si prizadevamo za čim krajšo distribucijsko pot, da sta sadje in zelenjava na policah sveža, polna vitaminov in mineralov.

Izdelke nenehno kontroliramo, in sicer preko izhodne in vhodne kontrole kakovosti ter rednih kontrol na prodajnem mestu. Tako omogočamo preverjeno kakovost ter svežino sadja in zelenjave.

Zgodba svežine je zgodba pristnih okusov, lokalne prisotnosti in avtohtonih slovenskih vrst. Omogočamo jo samo za vas ...

Zavezani svežini in kakovosti