Tuševa zgodba Svežine se zaokrožuje na oddelku mesa, saj naše meso v najkrajšem času pripotuje od slovenskega dobavitelja do kupca. Ker je svežina pomembna, izvajamo razsek rdečega mesa na prodajnem mestu. Naši mesarji tako dnevno pripravljajo sveže mesne pripravke za vse letne čase po lastnih recepturah. Vse na enem mestu na naših prodajnih mestih širom Slovenije.

Ponujamo vam različne vrste svežega mesanaši mesarji pa ob postrežbi svetujejo glede vseh vaših kulinaričnih želja. V večjih centrih širok nabor svežega mesa dopolnjuje bogata ponudba pakiranega mesa, ki obsega 50 različnih pakiranj, med katerimi so tudi 4 novi DRUŽINSKI PIKNIK KROŽNIKI – gurmanski, mojstrski, balkanski in fit. Za ohranjanje svežine uporabljamo zgolj sveže pripravljene kose mesa, ki jih razrežemo in pakiramo na prodajnem mestu.

Vsi mesni pripravki so izdelki visoke kakovosti, s pridihom domačnosti, brez dodanih aditivov, narejeni po receptih naših najboljših mesarjev. Kontrolo kakovosti in svežine izvajamo na vseh točkah distribucije od prevzema do prodaje, dobavitelje strogo kontroliramo tudi ob dobavi izdelkov v centralno skladišče, hkrati pa nenehno izvajamo strogo kontrolo na prodajnem mestu.

Svežina na oddelku mesa je zgodba naših mesarjev, ki iz najboljšega mesa dnevno opravljajo razsek, pripravljajo mesne pripravke, vam vsak dan svetujejo in tako izpolnjujejo vaše kulinarične želje.

Zavezani svežini in kakovosti