Tuševa zgodba Svežine se zaustavi tudi na mlečnem oddelku, kjer vsak dan ponujamo odlično mleko in široko paleto mlečnih izdelkov. Ker je svežina pomembna, ponujamo domačnost in ker spoštujemo vse slovensko, tkemo partnerske vezi s številnimi slovenskimi dobavitelji. 

Mlečna zgodba svežine je zgodba slovenskega domačega mleka in mlečnih proizvodov 17 slovenskih mlekarn. Ob tem ponujamo še mlečnih nadomestkov, kot so riževi in kokosovi napitki ter sojini pripravki, izdelkov brez laktoze in specialnih tujih sirov. Ponosni smo na eko izdelke in kozje proizvode, kot so mleko, jogurti in kozji siri. Hkrati pa v lastni premium blagovni znamki Slovenske dobrote združujemo ekološke mlečne izdelke tradicionalnih slovenskih mlekarn, kot so Mlekarna Planika in kmečka Sirarna Gorički raj.

Vsi izdelki združujejo visoko kakovost s pridihom domačnosti, narejeni po skrbnih receptih slovenskih strokovnjakov. Kontrolo kakovosti izvajamo redno in dobavitelje kontroliramo tudi ob dobavi izdelkov v skladišče ter izvajamo redno kontrolo na prodajnem mestu.

Zgodba kozarca mleka, je popotovanje k užitku pristnega, svežega mleka,

zgodba tradicionalne, pašne vzreje živali in ročno izdelanih sirov, jogurtov, skute.

Ponujamo vam jo vsak dan na bogato obloženih policah mlečnega oddelka.

Zavezani svežini in kakovosti