Tuševa zgodba Svežine potuje tudi skozi oddelek delikatese,  kjer vsak dan ponujamo različne izdelke s skupnim imenovalcem sveže narezano in postreženo.

Povezujemo se s slovenskimi dobavitelji. Ponujamo domačnost, spoštujemo vse slovensko.  Še posebej smo ponosni na tradicionalne prekajanine, tradicionalno salamo in klobaso Slovenske dobrote, ki so pripravljene brez umetnih dodatkov, vsebujejo samo sol, poper in česen.

Ponosni smo, da lahko naši kupci izbirajo med  100-timi  različnimi  vrstami  delikatesnih izdelkov ter 50-timi različnimi vrstami sirov.

Med siri moramo izpostaviti lokalne sire slovenskih proizvajalcev, specialne sire in sire lastne blagovne znamke, ki so večinoma proizvedeni v Sloveniji.

Posebej za vas pripravljamo različne narezke in mesne plošče.

V toploteki lahko kupite vedno sveže pečeno meso in priloge. Vsi izdelki so visoke kakovosti, s pridihom in vonjem domačnosti.

Svežina se dotika tudi izdelkov pod blagovno znamko Hitri užitki.  Na naši spletni strani izberite svoj Hitri užitek,  v samo nekaj korakih oddajte spletno naročilo in sveže pripravljen vam je na voljo v vaši najbližji Tuševi poslovalnici. Hitro, enostavno in okusno. 

Kontrolo kakovosti izvajajo zunanje inštitucije, redno kontrolo izvajamo na prodajnem mestu. Vse to samo za vas. 

Svežina na oddelku delikatese je zgodba slovenskih dišečih mesnih izdelkov in sira bogatega okusa, ki vam jo  omogočamo vsak dan.

Zavezani svežini in kakovosti.