Kajzerice presenečenja

recept za ajzerice presenečenja

Priprava

1. Kajzerice izdolbemo.

2. Pripravimo pesto: ohrovtove liste, parmezan, pinjole, limonov sok in strok česna zmiksamo s paličnim mešalnikom z rezilom S.

3. Izdolbene kajzarice namažemo z žlico pesta, obložimo s slanino, dodamo še nariban sir in naredimo manjšo vdolbinico. Vanjo previdno razbijemo jajce.

4. Tako pripravljene zalogaje damo v predhodno ogreto pečico na 200 stopinj za približno 10 do 15 minut, da se sir raztopi, jajca pa zakrknejo.

5. Kajzarice vzamemo iz pečice, jim dodamo preostanek pesta in narezane feferončke ali čili in postrežemo.

Kajzerice presenečenja - Enostavni recepti za okusne jedi

Recept za kajzerice presenečenja, s katerim boste v 40-ih minutah pripravili okusen obrok. Preverite sestavine in napotke. > Video recept

Type: Malica

Keywords: kajzerice,recepti,jamiii recepti

Recipe Yield: 4 osebe

Preparation Time: PT

Cooking Time: PT

Total Time: PT40M

Recipe Video Name: Kajzerice presenečenja - Enostavni recepti za okusne jedi

Recipe Video Description: Pravijo, da gre ljubezen skozi želodec. In še res je. Res pa je tudi, da je vsak od nas lahko pravi kuharski mojster. Zato potrebujemo le peščico časa, dobre dobre volje in tehtnico. Vsak teden pripravljamo inovativne kulinarične ideje JAMIII v obliki posnetih receptov, ki bodo odlično popestrili vaš dan v kuhinji. Izbiramo izvirne jedi, ki jih enostavno in hitro pripravite, hkrati pa vsebujejo cenovno ugodne sestavine.

Recipe Video Thumbnail: https://img.youtube.com/vi/RoN7DIox_Vc/mqdefault.jpg

Recipe Ingredients:

    • 4 kajzerice
    • 4 listi ohrovta
    • 150 g parmezana
    • 150 g pinjol
    • sok pol limone
    • 2 stroka česna
    • sol in poper
    • 200 g naribanega sira
    • 2 feferončka ali čilija (po želji)
    • 150 g slanine
    • 4 jajca

Editor's Rating:
4.75

< Nazaj na vse recepte

Sestavine za 4 osebe

  • 4 kajzerice
  • 4 listi ohrovta
  • 150 g parmezana
  • 150 g pinjol
  • sok pol limone
  • 2 stroka česna
  • sol in poper
  • 200 g naribanega sira
  • 2 feferončka ali čilija (po želji)
  • 150 g slanine
  • 4 jajca

Priporočamo tudi