Polnjen svinjski kotlet

recept za Polnjen svinjski kotlet

Priprava

Na ogreti ponvi prepražimo čebulo in šampinjone. Ko je oboje prepraženo, odmaknemo z žara in dodamo pest sira cheddar, narezanega na kocke. Svinjski kotlet, debeline 4–5 cm, zrežemo po polovici, tako da naredimo zaprti žepek za nadev. Kotlet napolnimo in postavimo na žar. Najprej na indirekten ogenj, da dobimo lep karameliziran vzorec rešetk, nato pa ga prestavimo na in direktno stran in tam pečemo do notranje temperature 60 stopinj.

Recept: Polnjen svinjski kotlet | Jamiii Kupinarični Recepti

Polnjen svinjski kotlet na vaši mizi že v pičle pol ure. Preverite potrebne sestavine in enostavne napotke, kako pripraviti okusno jed za 4 osebe.

Type: Mesne jedi

Keywords: recepti za mesne jedi,recept za polnjen svinjski kotlet

Recipe Yield: 4 osebe

Preparation Time: PT

Cooking Time: PT

Total Time: PT30M

Recipe Video Name: Recept: Polnjen svinjski kotlet

Recipe Video Description: Polnjen svinjski kotlet na vaši mizi že v pičle pol ure. Preverite potrebne sestavine in enostavne napotke, kako pripraviti okusno jed za 4 osebe.

Recipe Video Thumbnail: https://img.youtube.com/vi/lmZlAHzDxd4/mqdefault.jpg

Recipe Ingredients:

    • 2 svinjska kotleta (500 g vsak)
    • 4 šampinjoni
    • 1 mala rdeča čebula
    • 100 g sira cheddar
    • sol

Editor's Rating:
4.95

< Nazaj na vse recepte

Sestavine za 4 osebe

  • 2 svinjska kotleta (500 g vsak)
  • 4 šampinjoni
  • 1 mala rdeča čebula
  • 100 g sira cheddar
  • sol

Priporočamo tudi