KUPONI IN UGODNOSTI

vas čakajo ob prijavi  v Tuš klub preko spleta.

Ne zanimajo me popusti, zapri obvestilo

Najugodnejše za vas

Akcije

Katalogi in revije

Katalogi
Trgovec

Vaš slovenski trgovec

Skupina Tuš je v 30 letih poslovanja iz ene trgovine danes postala velik slovenski trgovec.

 • Slovenija, od kod dobrote tvoje?

  Ponosni smo, da so nas v neodvisni raziskavi potrošniki prepoznali kot trgovca številka 1 v ponudbi izdelkov domačega porekla.

  Preberite več

 • Spoštujmo kar je naše, slovensko.

  Zrasli smo skupaj z vami, zvestimi kupci, ki se radi vračate po kakovostne izdelke lokalnih dobaviteljev, zato je na naših policah slovenskih izdelkov vsak dan več. Natančneje kar 70 %.

  Več o Slovenskih izdelkih v Tuš-u

 • Samov Tušu

  Izdelki trgovske znamke Tuš so srce naše ponudbe. Visoko povpraševanje po naših izdelkih je odraz odličnega razmerja med kakovostjo in ceno ter visokega deleža proizvodov slovenskega porekla.

  Več o Tuševih blagovnih znamkah

Jamiii recepti

Recepti

Pravijo, da gre ljubezen skozi želodec. In še res je. Res pa je tudi, da je vsak od nas lahko pravi kuharski mojster. Zato potrebujemo le peščico časa, dobre dobre volje in tehtnico. Vsak teden v sodelovanju z Matejo Delakorda in Kristino Smodila pripravljamo inovativne kulinarične ideje Jamiii v obliki posnetih receptov, ki bodo odlično popestrili vaš dan v kuhinji. Izbiramo izvirne jedi, ki jih enostavno in hitro pripravite, hkrati pa vsebujejo cenovno ugodne sestavine.

Oglejte si vse recepte

Ugodnosti Tuš klub partnerjev

Tuš klub partnerji

Izberite med 40 paketi ugodnosti na področju zdravja in lepote, wellnessa in nege, oddihov, rekreacije, izobraževanj, prireditev, doma in financ ter tudi vašega jeklenega konjička.

Oglejte si vse ugodnosti

Tuš klub kartica, Vedno v akciji in nakupovalni listek - vedno pri roki.

Naložite si brezplačno mobilno aplikacijo Tuš in maksimalno izkoristite vse ugodnosti, ki vam jih članstvo v Tuš klubu zagotavlja. Oglejte si ugodnosti

App Store Google Play

Prijavite se na e-obvestila o akcijskih ponudbah, kuponih, receptih in ostalih koristnih vsebinah.