Revija Gremo v Planet

Tukaj je! Nova pomladna izdaja revije Gremo v Planet!
Te zanima, kakšne so nove modne smernice, kam na odličen enodnevni izlet v Savinjski regiji in kako poskrbeti za spomladansko čiščenje telesa? Mi imamo vse odgovore!
Prav tako ti podamo nekaj namigov za zabavno družinsko rekreacijo, nasvete za kakovostno življenje, podrobno pa ti predstavimo tudi čudovite ponudnike v Planetu Tuš Celje, ki jih moraš nujno obiskati to pomlad!
To in še več te čaka v reviji Gremo v Planet, ki jo lahko prav kmalu pričakuješ v svojem poštnem nabiralniku, na vhodu v Planet Tuš Celje, prav tako pa jo lahko prelistaš kar na tej povezavi: REVIJA GREMO V PLANET

< Nazaj

Ostale novice

  • Z današnjim dnem, 12.4.2021 se nam  pridružuje frizerski salon Adele, ki bo poskrbel, da bo tvoja frizura vedno urejena po zadnjih modnih trendih! Informacije in rezervacije na 071 338 856. Pričakujejo te vsak dan od ponedeljka do sobote med 8. in 21. uro.

  • Naš nakupovalni center še naprej normalno obratuje od ponedeljka do sobote med 8. in 21. uro, ob nedeljah in praznikih pa smo zaprti.  Delovni čas posameznih prodajaln, ki znotraj centra na podlagi vladnih ukrepov lahko obratujejo, preveri spodaj. Delovni čas posameznih prodajaln, ki znotraj centra na podlagi vladnih ukrepov lahko … Več

  • Od ponedeljka, 29.3.2021, bo Planet Tuš Celje odprt po spremenjenem odpiralnem času. Obiščete nas lahko vsak dan od ponedeljka do sobote med 8. in 21. uro. Se vidimo!