SENIORJI

SENIOR SREDE: 11 % D*NAR-JA NA KARTICO
Vsako sredo našim članom Tuš Senior kluba posvečamo še posebno pozornost. Na ta dan namreč seniorji v trgovinah in franšizah Tuš pri prvem dnevnem nakupu pridobite kar 11 % vrednosti nakupa v D*NAR-ju na vašo Tuš klub kartico. Vse, kar potrebujete za pridobivanje 11 % D*NAR-ja ob sredah, je vaša Tuš klub kartica, na kateri imate aktiviran status SENIOR.

Podrobni opis in pogoji akcije so opisani v Splošnih pogojih poslovanja D*NAR (klikni).

Več o akciji

11 % popusta se vam z aktiviranim statusom ‘Senior’ avtomatsko odšteje ob koncu prvega dnevnega nakupa, preden blagajničarka zaključi račun. Ista oseba ne more opraviti več zaporednih nakupov z večimi TK karticami in uveljavljati opisano ugodnost. V kolikor ste opazili, da se vam od nakupa ni odštelo 11 % popusta, kljub temu da za to ugodnost izpolnjujete vse pogoje, je na le-to blagajničarko potrebno opozoriti na prodajnem mestu. Kasnejših reklamacij ne upoštevamo.

Popust se obračuna na vse kupljene izdelke, razen na že aktivirane izdelke iz akcije Mojih 10, na izdelke iz Bum ponudbe, iz ponudbe Tuš klub najmanj – 50 % popust, iz lojalnostnih programov, izdelke iz odprodaje, izdelke z oznako super cena, izdelke znižane pred iztekom roka uporabe, izdelke, pri katerih je v promocijskih materialih pripisano, da se nanje ne obračunajo dodatne ugodnosti in izdelek, za katerega se uveljavlja kupon za izdelek po izbiri (kupon 25 % za izbrani izdelek, kupon 20 – 50 % za izbrani izdelek). Popust se prav tako ne obračuna na časopise in revije, knjige, cigarete, tobačne izdelke in pripomočke, kartice in predplačniške pakete mobilnih operaterjev, vrednostnice za mobilne telefone, povratno embalažo, plačilo položnic, nakup darilnih bonov ali vrednostnih kartic, na darilne pakete Zvezdar in Select Box, na pelete, plin v plinskih jeklenkah in na plinske jeklenke. V primeru obročnega odplačevanja kupona ni mogoče uveljavljati. Kupon ne velja za pravne osebe in samostojne podjetnike posameznike. Popusti se ne seštevajo.

Tuš klub

Seniorji

Kako aktivirate Senior status na svoji Tuš klub kartici?

Status potrdite enkratno pri eni izmed blagajn v trgovinah in franšizah Tuš tako, da prodajalki predložite svojo Tuš klub kartico in dokazilo o statusu upokojenca (pokojninski odrezek, upokojenska kartica ali kartica revije Vzajemna). Status potrdite enkratno pri eni izmed blagajn v trgovinah in franšizah Tuš tako, da prodajalki predložite svojo Tuš klub kartico in dokazilo o vašem statusu upokojenca (pokojninski odrezek, upokojenska kartica ali kartica revije Vzajemna) ter osebni dokument s katerim izkažete istovetnost.

Če niste prepričani, ali ste že aktivirali status Senior, lahko to kadarkoli preverite pri blagajni ali s klicem na brezplačno telefonsko številko 080 13 10.

Pogoji akcije so opredeljeni v Splošnih pogojih poslovanja D*NAR 

Splošni pogoji poslovanja – D*NAR 

SENIOR SREDE V TUŠ DROGERIJAH: 10 % POPUST TAKOJ 

 Člani Tuš Senior kluba vsako sredo v Tuš drogerijah ob prvem nakupu s svojo Tuš klub kartico prejmete 10 % tajkojšnji popust, ki se obračuna na redne cene izdelkov.