Položnice lahko sedaj plačate tudi v Trgovinah Tuš

V 60. Tuševih trgovinah po vsej Sloveniji lahko stranke prvič v Sloveniji sedaj plačujejo tudi položnice. Storitev smo v Tušu ponudili v sodelovanju z Abanko, ki se je prva med bankami odločila, da uporabnikom omogoči priročno plačevanje položnic in se jim s tem še bolj približa. Stranke v naših trgovinah lahko sedaj enostavno, hitro in na enem mestu poleg nakupov opravijo tudi plačila svojih položnic.

V 60. izbranih trgovinah Tuš je sedaj mogoče tudi plačevanje položnic. Posamezna blagajna, ki storitev omogoča, je označena z znakom Abatočka. Plačilne naloge do največjega zneska 500 € na eni položnici lahko na blagajniškem okencu stranke plačujejo z gotovino, provizija za plačilo posamezne položnice pa znaša le 0,65 €. Plačilo položnic je mogoče v okviru delovnega časa posamezne trgovine Tuš, plačilna transakcija pa bo izvršena naslednji delovni dan banke.

V Tušu smo se za vpeljavo novosti odločili, ker smo želeli še obogatiti svojo ponudbo in kupcem prihraniti dragocen čas. ˝Na enem mestu lahko sedaj naši kupci enostavno in hitro opravijo več stvari hkrati,˝ pojasnjuje David Kovačič, direktor maloprodaje podjetja Engrotuš. Podjetje Tuš se je kot posrednik storitve plačevanja položnic povezalo z Abanko, ki storitev izvaja in jamči za njeno izvedbo. ˝Z razširitvijo plačilnih mest smo želeli našo storitev še približati uporabnikom bančnih storitev ter jo narediti še prijaznejšo˝ odločitev o razširitvi svojih blagajniških okenc pojasnjuje Marija Kordiš, direktorica Službe bančne operative v Abanki Vipi d.d.

Abanka lahko na blagajnah trgovin Tuš sprejema plačilne naloge v evrih, v korist prejemnikov, ki imajo račun odprt pri eni od bank s sedežem v Sloveniji oz. le plačilne naloge na posebni položnici PP02.

< Nazaj

Ostale novice

  • 12

    Tuš market Metka v Kamniku je po obsežni prenovi ponovno odprl svoja vrata. V Tušu smo s prenovo skladno s sodobnimi trendi nakupovanja osvežili vseh oddelke, poskrbeli za energetsko varčno zamenjavo opreme ter v celoti optimizirali nakupno pot.

  • Vrata je odprl povsem prenovljeni Tuš market Domžale Rača. Nova, do okolja prijazna vgrajena tehnologija in prenovljena nakupna pot bo kupcem omogočala učinkovito nakupovanje. Ob prenovi še posebej izstopa ponudba sveže pripravljenih jedi, sadja in zelenjave, delikates in sveže pečenih pekovskih izdelkov.

  • 6

    V Novi Gorici je vrata odprla že 43. Tuš drogerija. Kupcem na Goriškem prinaša pester izbor in kakovostno ponudbo izdelkov za vsakdanjo nego in zdrav način življenja, ki jih kupci Tuš drogerij po vsej Sloveniji že dobro poznajo. V na novo odprti poslovalnici smo v Tušu zaposlili 3 strokovno usposobljene … Več