Svinjska ribica Pigi v zeljnih čolničkih

Priprava

Priprava

1.
Meso narežemo in ga pražimo v voku 3 do 4 minute, da se lepo zmehča.

2. Nato ga preložimo na krožnik in v istem voku na hitro popražimo še por.

3. Dodamo česen in sojino omako in pražimo 30 sekund.

4. Dodamo še prej popražene koščke mesa in pomešamo. Na ognju pustimo še
minuto, nato odstavimo.

5.Tako pripravljeno svinjsko ribico serviramo v čolničkih iz listov rdečega
zelja ali solate.


Za še boljši okus se lahko uporabi kanček riževega žganja in ribje omake.


Za ogled video recepta
kliknite
SVINJSKA RIBICA PIGI
V ZELJNIH ČOLNIČKIH
.

< Nazaj na vse recepte

Sestavine za 4 osebe

  • 400 g svinjske ribice Pigi
  • 2 pora
  • 2 naribana stroka česna
  • 4 žlice sojine omake
  • listi rdečega zelja ali solate

Priporočamo tudi