O Tušu

O Tušu

Skupina Tuš je iz majhnega lokalnega trgovca kljub vedno bolj zaostreni konkurenci in kompleksnim spremembam tržišča postala edini slovenski veliki trgovec v svoji panogi. Danes smo skupina podjetij, ki je po vseh pomembnih kazalcih popolnoma primerljiva z razvitim evropskim trgom.

Tuš Holding

Tuš Holding je skupina povezanih podjetij, ki ga sestavljata Engrotuš in Tuš nepremičnine. Trgovina je naša osnovna dejavnost, ki jo dopolnjujejo dejavnosti zabave, rekreacije, gostinstva in nepremičnin.

Engrotuš

Osnovna dejavnost podjetja Engrotuš je trgovina. Pod njenim okriljem delujejo Planeti Tuš, druga največja veriga drogerij Tuš drogerije, raznolika gostinska ponudba s cateringom, bowling centri, biljard klubi in otroške igralnice.

Tuš nepremičnine

Tuš nepremičnine so specializirane za projektiranje in izgradnjo trgovskih objektov. S svojo dejavnostjo spremljajo razvoj trgovcev na področju JV Evrope. Poseben poudarek posvečajo razvoju nizkoenergijskih in ekološko prijaznih trgovskih objektov.

Naš moto »Vedno boljši« nas vodi pri vsakodnevnem delu in stiki z našimi kupci. Rastemo in se razvijamo skupaj z okolji, v katerih delujemo. Odpiramo nove priložnosti, gradimo kakovost življenja in prijateljsko medsebojno povezujemo.

Tuš Holding v številkah

  • Skoraj 3000 zaposlenih
  • 350 poslovnih enot
  • Več kot 3 milijone opravljenih nakupov na mesec
  • Številne nagrade in priznanja za poslovno odličnost, družbeno odgovornost in ekološko ozaveščenost.