O TUŠU

Skupina Tuš

Osnovna dejavnost Tuš-a je trgovina, ki jo dopolnjujejo dejavnosti zabave, rekreacije, gostinstva in nepremičnin. Po več kot 28 letih delovanja danes predstavlja največjega slovenskega trgovca.

Specializacija vsakega posameznega dela Tuš-a ter vzpostavljanje povezav med njimi ustvarjata učinkovito poslovno celoto, ki se uvršča med največja podjetja v Sloveniji. Sinergije znotraj podjetja nam omogočajo visoko stopnjo fleksibilnosti, učinkovito organiziranost pa tudi priložnosti za inovativnost in prilagajanje našim strankam.

Zaposlitev

Želite delati v prijetnem, stabilnem in urejenem delovnem okolju ter biti del ekipe, ki spodbuja samoiniciativnost in je odprta za vaša mnenja in ideje? Izpolnite naš zaposlitveni obrazec, pošljite nam vaš življenjepis ali se prijavite na katero od prostih delovnih mest.

Tušev dobrodelni sklad

Aktiven odnos do okolja in družbe, v kateri živimo in delamo, je naša zaveza. Visoke standarde si postavljamo na področjih varovanja okolja ter ustvarjanja pravičnejše in boljše družbe. Pozitiven zgled pa želimo biti tako z našimi družbeno odgovornimi projekti kot z našim vsakodnevnim delovanjem.

Medijsko središče

V našem medijskem središču se trudimo, da so vam na voljo vse najaktualnejše informacije ter podatki in gradiva o našem podjetju. Za odgovore na vprašanja in naročanje materialov, ki jih na naših spletnih straneh ne najdete, pa se lahko vedno obrnete tudi na našo Službo za odnose z javnostmi.