Prenovljen Tuš supermarket Planet Novo mesto

  • 9

Tuš supermarket Planet Tuš Novo mesto je svoja vrata odprl v prenovljeni podobi, skladno z najsodobnejšimi nakupovalnimi trendi in optimalno nakupno potjo po meri kupcev. Prenova je postregla z nadgradnjo celotne ponudbe izdelkov, zamenjavo opreme, razširitvijo svežih oddelkov, okrepitvijo prodajnega programa, še posebej na oddelku kruha, kjer je na voljo tudi sveža peka pic. Novost v ponudbi je tudi samopostrežna prodaja rib in morskih sadežev. Sodobno zasnovan supermarket odlikuje nov kotiček z širokim izborom pripravljene hrane TO GO.

Tuš supermarket je prenovljen in prilagojen najsodobnejšim nakupovalnim trendom, ki sledijo navadam sodobnega potrošnika. Tako kupci lahko v prenovljenem in sodobno zasnovanem supermarketu izbirajo med številnimi novostmi in celovito prenovo prodajnega programa. Predvsem navdušuje prenova svežih oddelkov, ki obsegajo oddelek kruha s svežo peko pic, vrhunsko zasnovano ponudbo v sodobni mesnici, osveženo delikateso, izboljšano samopostrežno ribarnico, obogaten oddelek sadja in zelenjave ter nov kotiček pripravljene hrane TO GO.

Še posebej je opazna optimizacija nakupne poti ter kupcem prilagojen asortiman, ki je celovito nadgrajen. Izrazita lokalna usmerjenost prodajnega programa, saj je na policah moč najti več kot 70 odstotkov slovenskih, lokalno pridelanih izdelkov.

< Nazaj

Ostale novice

  • S Tuš Cateringom dobite vse na enem mestu! Poskrbimo za pravo kulinarično doživetje, pa naj gre za: poročno slovesnost, za katero vam v lastni slaščičarni izdelamo poročno torto, prireditev ali veselico, kjer vam na vašo željo uredimo izposojo šotora, pogostitev s hladnimi ali toplo-hladnimi jedmi, poslovno večerjo kulinarično ponudbo kot … Več