Dogajanja v Planetu Tuš Celje smo še dodatno popestrili z novostjo “NOVA JAZ.”

V Planetu Tuš poleg bogate trgovske in kinematografske ponudbe naše obiskovalce privabljamo tudi z zabavnimi vsebinami. Številne razstave, dogodke, otroške delavnice smo popestrili še z eno novostjo – fb nagradno igro »NOVA JAZ«.

Akcija, ki smo jo lani in letos izvedli že četrtič je namenjena vsem, ki želijo svoj videz stilsko spremeniti.

V akciji »NOVA JAZ« s pomočjo agencije MJZ FASHION sodelujejo najemniki Planeta Tuš, ki izžrebano kandidatko modno oblečejo, uredijo pričesko in make-up, Planet Tuš pa nagrajenki podari darilne bone Planeta in sicer v vrednosti 100,00 EUR. Ustrezen stil modna svetovalka, gospa Brigita Potočki izbere glede na želje in pričakovanja izžrebanih kandidatov ter skladno s tematiko modne preobrazbe.

Vsi, ki želite do novega videza, se lahko na modno preobrazbo prijavite v nagradni igri, ki poteka na našem fb profilu. Spremljajte nas.

< Nazaj

Ostale novice

  • Dragi, obiskovalci, lepo vabljeni, vsak dan med 2. oktobrom in 7. oktobrom v Planet Tuš. Za naše najmlajše obiskovalce smo pripravili ZABAVNE URICE med 16.00 in 18.00 uro.   Se vidimo, Planet Tuš

  • 13

    Vikend MEGA popustov in zabave je za nami. Naš Planet vas je obiskalo preko 30.000. Ste bili tudi vi z nami? Morda se najdete na kateri od fotografij. Se vidimo spet ob naslednji priložnosti.

  • FINALNO ČIŠČENJE v spletni trgovini Mana in v vseh fizičnih trgovinah Mana po Sloveniji! Izkoristi zadnjo priložnost za nakupovanje oblačil za vso družino po NORO NIZKIH CENAH! Izkoristi 70% POPUST na VSA OBLAČILA s sezonskega popusta! Pohiti v najbližjo Mana trgovino ali obišči www.mana.eu in osveži garderobo celotne družine z novimi MANA oblačili! Akcija traja od 18. 9. do 30. 9. 2023