Dogajanja v Planetu Tuš Celje smo še dodatno popestrili z novostjo “NOVA JAZ.”

V Planetu Tuš poleg bogate trgovske in kinematografske ponudbe naše obiskovalce privabljamo tudi z zabavnimi vsebinami. Številne razstave, dogodke, otroške delavnice smo popestrili še z eno novostjo – fb nagradno igro »NOVA JAZ«.

Akcija, ki smo jo lani in letos izvedli že četrtič je namenjena vsem, ki želijo svoj videz stilsko spremeniti.

V akciji »NOVA JAZ« s pomočjo agencije MJZ FASHION sodelujejo najemniki Planeta Tuš, ki izžrebano kandidatko modno oblečejo, uredijo pričesko in make-up, Planet Tuš pa nagrajenki podari darilne bone Planeta in sicer v vrednosti 100,00 EUR. Ustrezen stil modna svetovalka, gospa Brigita Potočki izbere glede na želje in pričakovanja izžrebanih kandidatov ter skladno s tematiko modne preobrazbe.

Vsi, ki želite do novega videza, se lahko na modno preobrazbo prijavite v nagradni igri, ki poteka na našem fb profilu. Spremljajte nas.

< Nazaj

Ostale novice

  • Spoštovani obiskovalci, v sredo, 27.4., nedeljo, 1.5. in ponedeljek, 2.5.2022, je Planet Tuš Celje, zaradi praznika zaprt. ODPRT JE CINEPLEXX. Delovni čas si lahko ogledate na njihovi spletni strani: https://www.cineplexx.si/ Vabljeni.

  • V Planetu se dogaja! Vabimo vas na nepozaben kulinarični dogodek, v Planet Tuš Celje, kjer bo V ŽIVO vrhunske kulinarične dobrote za vas pripravljal kuharski mojster Dušan Krivec. Razvajali vas bomo s špargljevi zavitki s piščancem, rižem z okroglim korenčkom, jajčno omleto ter svežo špinačo. Ljubitelji vrhunske kulinarike, vabimo vas, … Več

  • V Planetu se dogaja! Vabimo vas na nepozaben kulinarični dogodek v Planet Tuš Celje, kjer bomo kuhali v živo z izdelki po recepturi Ane Roš. Vrhunske kulinarične dobrote bodo za vas pripravljali pravi kuharski mojstri iz Gostilna Oštirka. Hkrati boste lahko vse pripravljene jedi DEGUSTIRALI. Razvajali vas bomo z okusno … Več