Dogajanja v Planetu Tuš Celje smo še dodatno popestrili z novostjo “NOVA JAZ.”

V Planetu Tuš poleg bogate trgovske in kinematografske ponudbe naše obiskovalce privabljamo tudi z zabavnimi vsebinami. Številne razstave, dogodke, otroške delavnice smo popestrili še z eno novostjo – fb nagradno igro »NOVA JAZ«.

Akcija, ki smo jo lani in letos izvedli že četrtič je namenjena vsem, ki želijo svoj videz stilsko spremeniti.

V akciji »NOVA JAZ« s pomočjo agencije MJZ FASHION sodelujejo najemniki Planeta Tuš, ki izžrebano kandidatko modno oblečejo, uredijo pričesko in make-up, Planet Tuš pa nagrajenki podari darilne bone Planeta in sicer v vrednosti 100,00 EUR. Ustrezen stil modna svetovalka, gospa Brigita Potočki izbere glede na želje in pričakovanja izžrebanih kandidatov ter skladno s tematiko modne preobrazbe.

Vsi, ki želite do novega videza, se lahko na modno preobrazbo prijavite v nagradni igri, ki poteka na našem fb profilu. Spremljajte nas.

< Nazaj

Ostale novice

  • V soboto, 4. 12. 2021, od 17. do 18.30 ure bo v Planetu Tuš Celje še posebej praznično vzdušje, obiskal nas bo namreč dobri mož Miklavž. Z njim se boste lahko srečali, poskrbel pa bo tudi za presenečenja za najmlajše! Lepo vabljeni.

  • Prazniki so pred vrati in čas je, da svoje najdražje razvajamo z majhnimi pozornostmi, ki jim bodo zagotovo narisale nasmeh na obraz. Če še ne veste kaj bi jim podarili so darilni boni Planeta Tuš Celje krasno in praktično darilo, ki je primerno za vsakogar! Prepustite se prazničnemu nakupovanju in … Več

  • V Planetu Tuš Celje si lahko vse do 24. 12. 2021 ogledate čudovito adventno razstavo za prihajajoče praznike. Cvetličarna IN je pripravila krasno izbiro okrasja, vabijo te, da jih obiščeš in poiščeš svoj unikaten adventni izdelek, ki bo krasil vaš dom. Se vidimo!