Dogajanja v Planetu Tuš Celje smo še dodatno popestrili z novostjo “NOVA JAZ.”

V Planetu Tuš poleg bogate trgovske in kinematografske ponudbe naše obiskovalce privabljamo tudi z zabavnimi vsebinami. Številne razstave, dogodke, otroške delavnice smo popestrili še z eno novostjo – fb nagradno igro »NOVA JAZ«.

Akcija, ki smo jo lani in letos izvedli že četrtič je namenjena vsem, ki želijo svoj videz stilsko spremeniti.

V akciji »NOVA JAZ« s pomočjo agencije MJZ FASHION sodelujejo najemniki Planeta Tuš, ki izžrebano kandidatko modno oblečejo, uredijo pričesko in make-up, Planet Tuš pa nagrajenki podari darilne bone Planeta in sicer v vrednosti 100,00 EUR. Ustrezen stil modna svetovalka, gospa Brigita Potočki izbere glede na želje in pričakovanja izžrebanih kandidatov ter skladno s tematiko modne preobrazbe.

Vsi, ki želite do novega videza, se lahko na modno preobrazbo prijavite v nagradni igri, ki poteka na našem fb profilu. Spremljajte nas.

< Nazaj

Ostale novice

  • Žal moramo festival Celje Open Air zaradi izredno slabe vremenske napovedi ta vikend prestaviti. Nov datum dogodka je tako 15. 10. 2022. Za vas smo pripravili še večji SPEKTAKEL, saj bodo vsi nastopajoči združeni v enem večeru. V soboto 15. 10. 2022 boste lahko zažurali s Fehtarji, Popstars United (Bepop, Game Over, … Več

  • Letošnja jesen v trgovine Mass prinaša štiri trende obutve, ki bodo zagotovo postali ključni kos v garderobi za hladnejše dni. Obutev je popolna mešanica najnovejših modnih zapovedi, udobja in funkcionalnosti. To sezono se vračajo debeli podplati, udobne superge, šik gležnjarji in elegantni salonarji. Idej za modne kombinacije nam tako zagotovo … Več

  • V trgovinah Champion začenjamo z akcijo otroških kompletov. Kompleti so znižani -20%, člani Champion kluba pa imajo še dodatnih 5 % popusta. Akcija poteka do 31.8.2022. Lepo vabljeni!