Spoznaj svojo postavo in barve

V mesecu marcu pripravljamo nekaj edinstvenega za vse naše dame.
Trajanje NGI od 15.3. do 24.3.
Žrebanje 25.3. = 10 nagrajenk
Delavnica: prvi teden aprila 2022

Dva izredno pomembna faktorja, ki ju pogosto spregledamo, ko se zapodimo med police in stojala z oblačili v trgovini, sta kakšen tip postave imamo in katere so naše barve. Oboje je pomembno pri končnem rezultatu, ki si ga vsi želimo, namreč, da smo v oblačilih, ki jih nosimo, dobro videti in predvsem, da se v njih dobro počutimo.
V nagradni igri “Spoznaj svojo postavo in barve” sodelujočim ponudimo modno svetovanje, ki obsega določitev tipa postave in barvnega tipa. Oboje je namreč osnova za pameten nakup oblačil. Nagrajenke bodo izvedele kateri barvni tip so oziroma katere barve so v harmoniji z njihovim karakterjem (s pomočjo psihološkega testa) in kako jih kombinirati med sabo, saj napačna izbira kombinacije barv lahko dokazano negativno vpliva na splošno počutje. Prav tako bomo na podlagi posredovanih mer vsaki določili njen tip postave in ji predstavili konkretne kroje oblačil, ki ji pristojijo.
Nagradna igra poteka preko FB. Izžrebamo 10 prijavljenih, ki za nagrado prejmejo mini delavnico o uporabi barv v garderobi in tipih postav. Vsaki izžrebanki določimo njen barvni tip in postavo s pomočjo dveh vprašalnikov, ki ju mora vsaka izpolniti preden se udeleži delavnice! Povezavo do vprašalnikov pošljemo na mail. Na delavnici vsaka dobi svojo mapo z opisom lastnosti njene postave, točno določenimi kroji oblačil, ki ji pristajajo, in mapo z barvno paleto (ročno izdelano) ter opisom njene osnovne in sekundarne barvne palete. Na delavnici, ki bo po dogovoru potekala prvi teden aprila na lokaciji Planeta Tuš, natančno razložimo uporabo barvne palete na konkretnih primerih. Izžrebanke se bodo na koncu lahko tudi same preizkusile v kombiniranju oblačil.

< Nazaj

Ostale novice