Kje so tiste rožice? Tokrat v Planetu Tuš Celje

Maj je mesec je v znamenju rožic in njihovih opraševalcev. Prav na pobudo Slovenije oz. slovenskih čebelarjev, 20. maja praznujemo tudi svetovni dan čebel.

Kranjsko čebelo, na katero smo Slovenci upravičeno ponosni, bomo na razstavi fotografij Tomaž Škorjanc pozdravili tudi na osrednjem prostoru v Planetu Tuš Celje.

Čez rožice v naravi pa te bo preko nabiralniških sprehodov spoznavanja UŽITNIH in ZDRAVILNIH DIVJIH RASTLIN vodila nabiralka KARMEN GAJŠEK iz Kozjanskega, ki pod imenom »@Kje so tiste rožice?« raziskuje, predstavlja in živi dragocenosti narave. S prvo delavnico pričenja že to nedeljo (Več informacij: NABIRALNIŠKO-KULINARIČNA DELAVNICA – ŠMARTINSKO JEZERO).

Konec maja nas v Planetu Tuš Celje tako čaka preplet znanja, ljubezni in domišljije, ki bo pričaral vrsto slastnih, zdravju ter okolju prijaznih dogodivščin.
Vabljeni, da nas obiščete in se podate na eno od zanimivih delavnic v “divjini”, ne bo vam žal. Samo od 15. 5. do 6. 6. 2021.

Sodelujejo:

Tomaž Škorjanc (kmet)

Od vil do vilic brez kemije – Eko kmetija Škorjanc – Prebold

Karmen Gajšek (Kje so tiste rožice?)

Cvetličarna IN

< Nazaj

Ostale novice

  • Z velikim veseljem vam sporočamo, da v petek, 11. junija po skoraj osmih mesecih kino Cineplexx Celje ponovno odpira vrata svojih kinodvoran. Ob otvoritvi se na velika platna predpremierno vrača ena najuspešnejših franšiz – akcijski kriminalni triler HITRI IN DRZNI 9 (Fast & Furious 9). Ljubitelje kina bo razveselila tudi aktualna pestra filmska ponudba. Dobrodošli … Več

  • V Celju bo med 17. majem in 19. junijem potekala akcija zbiranja rabljenih očal, ki ga organizira Lions klub Celje Mozaik v sodelovanju z zbirnimi mesti. Bodi del mednarodne akcije Lions International za odpravljanje slepote in slabovidnosti v deželah tretjega sveta in v Planetu Tuš Celje prispevaj svoj delež. Svoja … Več

  • Predstavljamo vam še eno divo! To je druga nagrajenka naše nagradne igre, ki smo ji skupaj z našimi krasnimi poslovnimi partnerji omogočili kompletno stilsko preobrazbo in kar 2 različna modna “look”-a. Ga. Polona Škegro – hvala za zaupanje in hvala, da ste nam dovolili, da vas razvajamo kot pravo zvezdo. … Več