Kje so tiste rožice? Tokrat v Planetu Tuš Celje

Maj je mesec je v znamenju rožic in njihovih opraševalcev. Prav na pobudo Slovenije oz. slovenskih čebelarjev, 20. maja praznujemo tudi svetovni dan čebel.

Kranjsko čebelo, na katero smo Slovenci upravičeno ponosni, bomo na razstavi fotografij Tomaž Škorjanc pozdravili tudi na osrednjem prostoru v Planetu Tuš Celje.

Čez rožice v naravi pa te bo preko nabiralniških sprehodov spoznavanja UŽITNIH in ZDRAVILNIH DIVJIH RASTLIN vodila nabiralka KARMEN GAJŠEK iz Kozjanskega, ki pod imenom »@Kje so tiste rožice?« raziskuje, predstavlja in živi dragocenosti narave. S prvo delavnico pričenja že to nedeljo (Več informacij: NABIRALNIŠKO-KULINARIČNA DELAVNICA – ŠMARTINSKO JEZERO).

Konec maja nas v Planetu Tuš Celje tako čaka preplet znanja, ljubezni in domišljije, ki bo pričaral vrsto slastnih, zdravju ter okolju prijaznih dogodivščin.
Vabljeni, da nas obiščete in se podate na eno od zanimivih delavnic v “divjini”, ne bo vam žal. Samo od 15. 5. do 6. 6. 2021.

Sodelujejo:

Tomaž Škorjanc (kmet)

Od vil do vilic brez kemije – Eko kmetija Škorjanc – Prebold

Karmen Gajšek (Kje so tiste rožice?)

Cvetličarna IN

< Nazaj

Ostale novice

  • Pred nami je novo poglavje, odeto v jesenske barve. Tukaj so hladnejši dnevi, čas za uživanje v toplih napitkih, udobnih trendovskih oblačilih in druženje ob raznih zabavnih aktivnostih. Obiščite Planet Tuš Celje in poskrbite za menjavo poletne garderobe za jesensko,s prijateljicami se pogrejte ob odličnih toplih napitkih v Ambient Cafe … Več

  • Ni čas za smrt, je pa čas za kino! Pridruži se nam v četrtek, 30. septembra ob 20.00, na premieri spektakularnega filma, v katerem bomo ponovno spremljali James Bonda na njegovih dogodivščinah. Vstopnice za premiero so že v prodaji, zato pohitite in si zagotovite svojo še danes! Se vidimo v … Več

  • V tem tednu iz restavracije Tuš Celje v Planetu Tuš Celje še posebej dobro diši! V času sejma MOS ponujamo okusne jedi po ugodnih cenah! Obiščite nas in se razvajajte z ocvrtimi lignji s tatarsko omako in krompirjevimi krhlji, le za 5,50 €! Ponudba velja do sobote, 18. 9. 2021, … Več