Kje so tiste rožice? Tokrat v Planetu Tuš Celje

Maj je mesec je v znamenju rožic in njihovih opraševalcev. Prav na pobudo Slovenije oz. slovenskih čebelarjev, 20. maja praznujemo tudi svetovni dan čebel.

Kranjsko čebelo, na katero smo Slovenci upravičeno ponosni, bomo na razstavi fotografij Tomaž Škorjanc pozdravili tudi na osrednjem prostoru v Planetu Tuš Celje.

Čez rožice v naravi pa te bo preko nabiralniških sprehodov spoznavanja UŽITNIH in ZDRAVILNIH DIVJIH RASTLIN vodila nabiralka KARMEN GAJŠEK iz Kozjanskega, ki pod imenom »@Kje so tiste rožice?« raziskuje, predstavlja in živi dragocenosti narave. S prvo delavnico pričenja že to nedeljo (Več informacij: NABIRALNIŠKO-KULINARIČNA DELAVNICA – ŠMARTINSKO JEZERO).

Konec maja nas v Planetu Tuš Celje tako čaka preplet znanja, ljubezni in domišljije, ki bo pričaral vrsto slastnih, zdravju ter okolju prijaznih dogodivščin.
Vabljeni, da nas obiščete in se podate na eno od zanimivih delavnic v “divjini”, ne bo vam žal. Samo od 15. 5. do 6. 6. 2021.

Sodelujejo:

Tomaž Škorjanc (kmet)

Od vil do vilic brez kemije – Eko kmetija Škorjanc – Prebold

Karmen Gajšek (Kje so tiste rožice?)

Cvetličarna IN

< Nazaj

Ostale novice

  • Spoštovani obiskovalci, v sredo, 27.4., nedeljo, 1.5. in ponedeljek, 2.5.2022, je Planet Tuš Celje, zaradi praznika zaprt. ODPRT JE CINEPLEXX. Delovni čas si lahko ogledate na njihovi spletni strani: https://www.cineplexx.si/ Vabljeni.

  • V Planetu se dogaja! Vabimo vas na nepozaben kulinarični dogodek, v Planet Tuš Celje, kjer bo V ŽIVO vrhunske kulinarične dobrote za vas pripravljal kuharski mojster Dušan Krivec. Razvajali vas bomo s špargljevi zavitki s piščancem, rižem z okroglim korenčkom, jajčno omleto ter svežo špinačo. Ljubitelji vrhunske kulinarike, vabimo vas, … Več

  • V Planetu se dogaja! Vabimo vas na nepozaben kulinarični dogodek v Planet Tuš Celje, kjer bomo kuhali v živo z izdelki po recepturi Ane Roš. Vrhunske kulinarične dobrote bodo za vas pripravljali pravi kuharski mojstri iz Gostilna Oštirka. Hkrati boste lahko vse pripravljene jedi DEGUSTIRALI. Razvajali vas bomo z okusno … Več