Kje so tiste rožice? Tokrat v Planetu Tuš Celje

Maj je mesec je v znamenju rožic in njihovih opraševalcev. Prav na pobudo Slovenije oz. slovenskih čebelarjev, 20. maja praznujemo tudi svetovni dan čebel.

Kranjsko čebelo, na katero smo Slovenci upravičeno ponosni, bomo na razstavi fotografij Tomaž Škorjanc pozdravili tudi na osrednjem prostoru v Planetu Tuš Celje.

Čez rožice v naravi pa te bo preko nabiralniških sprehodov spoznavanja UŽITNIH in ZDRAVILNIH DIVJIH RASTLIN vodila nabiralka KARMEN GAJŠEK iz Kozjanskega, ki pod imenom »@Kje so tiste rožice?« raziskuje, predstavlja in živi dragocenosti narave. S prvo delavnico pričenja že to nedeljo (Več informacij: NABIRALNIŠKO-KULINARIČNA DELAVNICA – ŠMARTINSKO JEZERO).

Konec maja nas v Planetu Tuš Celje tako čaka preplet znanja, ljubezni in domišljije, ki bo pričaral vrsto slastnih, zdravju ter okolju prijaznih dogodivščin.
Vabljeni, da nas obiščete in se podate na eno od zanimivih delavnic v “divjini”, ne bo vam žal. Samo od 15. 5. do 6. 6. 2021.

Sodelujejo:

Tomaž Škorjanc (kmet)

Od vil do vilic brez kemije – Eko kmetija Škorjanc – Prebold

Karmen Gajšek (Kje so tiste rožice?)

Cvetličarna IN

< Nazaj

Ostale novice

  • Izkoristite mesec Januar za zabavno, nakupovanje in druženje s prijateljicami in prijatelji. Po napornem nakupovanju v mnogih trendy trgovinah, si privoščite kavico ali koktejl v Ambient Café & Wine Bar, potem še nekaj sladkega v kavarni in slaščičarni De la Creme, potem nadaljujte dan z novo frizuro v centru Adele! … Več

  • Smo v najlepšem čarobnem mesecu v letu in v prodajalni GENTLEMEN & LADY smo si le to pričarali in bi zato radi naše vzdušje delili z vami. Kljub zimskemu mrazu si pričarajte posebno čarobnost in se oblecite v izbrane kose, kot so puloverji iz merino volne in kašmirja, izbrane jope in majice primerne … Več

  • V četrtek, 23. 12. 2021, med 17. in 19. uro nam bo v Planetu Tuš Celje praznično vzdušje pričaral Božiček! Z njim se boste lahko srečali, poskrbel pa bo tudi za sladka presenečenja za najbolj pridne otroke! Lepo vabljeni.