BREZPLAČNO TESTIRANJE PRI PLANETU TUŠ CELJE

Na parkirišču pred Planetom Tuš Celje nudimo od ponedeljka do sobote, med 07.30 in 20.00 uro BREZPLAČNO testiranje na COVID-19.

Testiranja s hitrimi antigenskimi testi na Covid-19 se lahko udeležijo le zdrave osebe brez simptomov, saj je testiranje s hitrimini antigenskimi testi namenjeno za zgodnje odkrivanje asimptomatskih okužb s Covid-19.

Po opravljenem testiranju prejmeš brezplačno pisno potrdilo v roku 15-30 minut od odvzema brisa. SMS rezultat pa prejmeš v roku 30 – 60 min.
Za pridobitev EU digitalnega potrdila se oglasi v najbližji lekarni ali pa ga pridobi na portalu zVEM v roku 90 min po opravljenem testiranju.

Za vse informacije v zvezi s testiranjem ali potrdili se lahko obrneš na covid@medicum.si.

< Nazaj

Ostale novice

  • V soboto, 4. 12. 2021, od 17. do 18.30 ure bo v Planetu Tuš Celje še posebej praznično vzdušje, obiskal nas bo namreč dobri mož Miklavž. Z njim se boste lahko srečali, poskrbel pa bo tudi za presenečenja za najmlajše! Lepo vabljeni.

  • Prazniki so pred vrati in čas je, da svoje najdražje razvajamo z majhnimi pozornostmi, ki jim bodo zagotovo narisale nasmeh na obraz. Če še ne veste kaj bi jim podarili so darilni boni Planeta Tuš Celje krasno in praktično darilo, ki je primerno za vsakogar! Prepustite se prazničnemu nakupovanju in … Več

  • V Planetu Tuš Celje si lahko vse do 24. 12. 2021 ogledate čudovito adventno razstavo za prihajajoče praznike. Cvetličarna IN je pripravila krasno izbiro okrasja, vabijo te, da jih obiščeš in poiščeš svoj unikaten adventni izdelek, ki bo krasil vaš dom. Se vidimo!