Tuš klub

ŠE NIMATE SVOJE?

Potem ne veste, da vam Tuš klub kartica vsak dan pomaga privarčevati najmanj 50 odstotkov pri nakupu izbranih izdelkov. Še več - z njo v Tuš trgovinah in Tuš drogerijah pridobivate D*NAR. 

A to še ni vse – z njo pridobite tudi cenejše gorivo na vseh bencinskih servisih MOL, kupone s posebnimi popusti in zvezdice zvestobe, s katerimi si lahko nekajkrat letno v okviru Tuševega programa zvestobe znatno ceneje privoščite izbrano ponudbo kakovostnih izdelkov ali storitev.

Tuš klub kartica vam omogoča tudi večmesečne prihranke pri nakupu vaših najljubših izdelkov iz ponudbe Mojih 10 v Tuš trgovinah in Tuš drogerijah, kot tudi koriščenje izjemnih popustov pri Tuš klub partnerjih.

Želimo vam, da bi v celoti izkoristili vse ugodnosti po vaši meri, ki vam jih brezplačno članstvo v Tuš klubu zagotavlja.

Vaš Tuš klub

PRIDRUŽITE SE NAM.

ČLANSTVO JE BREZPLAČNO IN BREZ OBVEZNOSTI

Včlanitev v Tuš klub je preprosta: 

a) Preko spletne strani:

Izpolnite spletno prijavnico in si s povsem preprostim postopkom na svoj pametni telefon naložite elektronsko Tuš klub kartico, na starejše mobilnike pa MMS kartico in že lahko koristite vse Tuš klub ugodnosti. Lahko si naročite tudi fizično kartico, ki jo prejmete po pošti na dom.

b) Preko mobilne aplikacije Tuš    

Včlanite se preko mobilne aplikacije Tuš in na prodajnih mestih z elektronsko Tuš klub kartico takoj začnite koristiti ugodnosti.

V iTunes App Store poišči aplikacijo „TUŠ“ ali skeniraj QR kodo.

V Google play poišči aplikacijo „TUŠ“ ali skeniraj QR kodo.

Poskeniraj QR kodo in
 se včlani preko
 mobilne aplikacije.

c)   V Tuš poslovalnicah ali pri izbranih partnerjih

V katerikoli Tuš poslovalnici ali na bencinskih servisih MOL zaprosite za pristopni obrazec, ga izpolnite in prevzemite začasno kartico, s katero lahko takoj pričnete s koriščenjem ugodnosti. Po pošti boste prejeli še trajno kartico.