MOBILNA APLIKACIJA TUŠ

Z mobilno aplikacijo Tuš boste vedno imeli pri roki vse tiste informacije o akcijah in ugodnostih, ki so za vas zares pomembne! Tuš klub

Vprašanja in odgovori

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

Ali je mobilna aplikacija Tuš brezplačna?

Mobilna aplikacija Tušje brezplačna, uporabnika pa bremenijo le stroški prenosa podatkov, ki se zaračunajo po veljavnem ceniku mobilnega operaterja, pri katerem ima sklenjeno naročniško ali drugo razmerje.

Kaj mi mobilna aplikacija Tuš nudi?

- Vse informacije na enem mestu (o poslovalnicah, delovnem času, akcijah, obvestila,..). - Pripomoček za boljšo organizacijo in prihranek časa (izjemno funkcionalen nakupovalni listek s skeniranjem kod, ročnimi vnosi, manipuliranje z nakupovalnim listkom, prenosi preko sms / maila, …) - Pregled akcije Mojih 10 ter aktivacijo izdelkov, ki se v akciji nahajajo - Ekskluzivne ponudbe za prijavljene uporabnike (posebne akcije, kuponi ugodnosti, prilagojena ponudba za posameznika,..,). - Enostavno včlanitev v Tuš klub za nove člane. - Upravljanje s svojim Tuš klub uporabniškim računom / profilom kjerkoli in kadarkoli (preverjanje stanja bonitet, sprememba osebnih podatkov, urejanje nastavitev za vse module itd.).

Kaj potrebujem za prijavo v aplikacijo?

Za uspešno prijavo potrebujete spletni račun. V kolikor ga še niste registrirali, to storite na https://racun.tus.si, pri čemer podate svoj e-naslov in geslo.

Ali je uporaba aplikacije varna?

Uporaba aplikacije je varna. Lastnik mobilne aplikacije se zavezuje, da bo osebne podatke, pridobljene pri obisku in prenosu mobilne aplikacije, varoval, obdeloval in hranil v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ter jih brez dovoljenja uporabnika aplikacije ne bo posredoval tretjim osebam. Osebni podatki, ki jih uporabnik posreduje neposredno ob prenosu aplikacije, se bodo obdelovali in uporabljali z namenom zagotavljanja storitev, ki izhajajo iz aplikacije.

Katere osebne podatke pridobivamo pri uporabi aplikacije na iOS in Android napravah?

Pri uporabi Tuš mobilne aplikacije se osebni ali drugi z napravo pogojeni podatki ne shranjujejo. če na spletnih straneh obstaja možnost vnosa osebnih ali poslovnih podatkov (npr. e-naslovi, imena, naslovi), jih kot uporabnik vnesete izrecno prostovoljno. Pri mobilnih napravah se lahko deponira t.i. žeton naprave (device token), ki je specifičen vsaki napravi in se uporablja za pošiljanje potisnih obvestil. Potisna obvestila se, skupaj s sporočilom, pošljejo na Apple (iOS) in Google (Android), ki na podlagi žetona naprave vesta komu so namenjena.

Kaj je D*NAR?

D*NAR je vrednost na vaši Tuš klub kartici izražena v evrih. Je dejanski znesek, ki ga ob izbranih nakupih v Skupini Tuš pridobite na svojo Tuš klub kartico. D*NAR lahko svobodno in kadarkoli porabite za plačilo blaga in storitev v vseh področjih Skupine Tuš. Pridobivanje D*NAR-ja po področjih je opisano v nadaljevanju: Tuš trgovina (trgovine in franšize) Z nakupi izbranih izdelkov ali na celoten nakup s kuponi Seniorji vsako sredo pridobite 11 % od vrednosti nakupa (*beri Sreda za upokojence) Z nagradnimi igrami Tuš drogerije: Z nakupi izbranih izdelkov ali na celoten nakup s kuponi Z nagradnimi igrami Seniorji vsako sredo pridobite 11 % od vrednosti nakupa (*beri Sreda za upokojence) Študentje vsak torek pridobite 10 % od vrednosti nakupa (*beri Študentski torki) Tuš zabava (bowling in bilijard Planet Tuš, Planet in Bowling bar, slaščičarna De La Creme, otroški kotiček Oslarija) Pridobite D*NAR v višini 5 % od vrednosti vsakega nakupa Splošni pogoji poslovanja - D*NAR Splošni pogoji Srede za upokojence*, člane Tuš Senior kluba še ugodnejše! Člani Tuš Senior kluba v trgovinah, franšizah, v poslovalnici Ekstra in Tuš drogerijah pri prvem nakupu prejmete 11 % vrednosti nakupa kot D*NAR na Tuš klub kartico, ne glede na vrednost nakupa. Vrednost se obračuna tudi na izdelke v akciji! Študentski torki* v Tuš drogerijah še boljši Študenti ob torkih v drogerijah Tuš pri svojem prvem nakupu prejmete 10 % vrednosti nakupa kot D*NAR na Tuš klub kartico, ne glede na vrednost nakupa. Vrednost se obračuna tudi na izdelke v akciji!

Kaj so ekskluzivni mobilni kuponi?

Članom Tuš kluba, ki so prijavljeni uporabniki mobilne aplikacije Tuš, pa vsak teden naložimo najmanj 2 kupona, ki sta na voljo ekskluzivno njim.

Kaj predstavlja Akcija Mojih 10?

Seznam prikazuje vaše že aktivirane izdelke in izdelke, ki so na voljo v akciji namenjeni članom Tuš kluba imenovani Mojih 10 najljubših. Vseh 10 aktivacij ni potrebno narediti istočasno, skupaj pa lahko aktivirate največ 10 izdelkov. Izdelke izberite skrbno, saj jih po aktivaciji ni več mogoče zamenjati ali izbrisati.

Brezplačno si jo naložite na Google Play ali App Store!

Skenirajte QR kodo.