MOBILNA APLIKACIJA TUŠ

Z mobilno aplikacijo Tuš boste vedno imeli pri roki vse tiste informacije o akcijah in ugodnostih, ki so za vas zares pomembne! Tuš klub

Mobilna aplikacija Tuš

Ekskluzivni kuponi samo za uporabnike Tuš mobilne aplikacije!

V mobilni aplikaciji Tuš uporabniki tedensko prejmete ekskluzivne kupone s popusti in ugodnostmi za nakup priljubljenih izdelkov! Ekskluzivne kupone lahko unovčite od srede do torka v izbranih Tuš trgovinah, ki so označene na kuponu in sicer tako, da kupon na vašem mobilnem telefonu enostavno pokažete pri blagajni.

Tuš klub kartica in pregled nad
Tuš klub računom vedno pri roki!

Osvobodite svojo denarnico številnih kartic! Uporabite svoj telefon kot identifikacijo članstva za koriščenje izjemnih ugodnosti Tuš kluba ter evidentiranje zbranega D*NAR-ja na svojem uporabniškem računu. Imejte v vsakem trenutku vpogled v stanje pridobljenega D*NAR-ja in listo ugodnosti iz članstva v Tuš klubu. Kjerkoli in kadarkoli pa lahko enostavno upravljate s svojim Tuš klub uporabniškim računom, spreminjate uporabniške podatke, urejate nastavitve ter svobodno določate, o čem želite biti obveščeni. Priročno, kajne?

Vsak teden več kot 300 izdelkov
v akciji!

Bodite vedno obveščeni o ugodnostih in izdelkih, ki jih v aktualnih akcijskih ponudbah dobite po najboljših cenah in jih lahko enostavno dodate na svoj nakupovalni seznam. Mobilna aplikacija Tuš poskrbi, da ne zamudite nobene priložnosti za dober in predvsem ugoden nakup!

Nakupovalni listek
s skeniranjem črtnih kod izdelkov!

S praktičnim nakupovalnim listkom, ki navduši s številnimi uporabnimi funkcijami, svoj nakup opravite organizirano in načrtovano. Skenirajte QR in EAN kodo izdelka in ga dodajte na nakupovalni seznam ali pa želeni izdelek izberite iz kataloga izdelkov. Seznam ročno dopolnite z že znanim izdelkom in vnaprej načrtujete svoje nakupe. Tako boste v trgovino prišli pripravljeni in nakup opravili v najkrajšem času! Nakupovalni seznam lahko pošljete tudi po e-pošti ali sms-u in svojim nakupom dodate še več enostavnosti in organiziranosti.

Niste prepričani, ali je vaša najljubša Tuš poslovalnica odprta?

V mobilni aplikaciji Tuš boste našli seznam vseh Tuš trgovin z delovnimi časi, 

Ste pred kratkim spremenili naslov stalnega prebivališča ali celo priimek?

Mobilna aplikacija Tuš vam omogoča tudi enostavno in hitro osveževanje osebnih podatkov v vašem uporabniškem računu. Priporočamo, da jih posodabljate sproti, saj boste le tako vselej obveščeni o ugodnostih, ki so vam na voljo.

Tuš mobilna aplikacija je na voljo brezplačno za uporabnike iOS in Android operacijskega sistema.

Brezplačno si jo naložite na Google Play ali App Store!

Skenirajte QR kodo.