ZAPOSLITVE  |  Trgovine  |  Drogerije  |  Cash & Carry  |  Restavracije  |  Skladišče  |  Uprava  |  Študenti in dijaki

ZAKAJ DELATI
V TUŠU

Kot eden največjih slovenskih delodajalcev omogočamo našim zaposlenim zanimivo delo v prijetnem delovnem okolju z možnostjo strokovnega, osebnega in kariernega razvoja. Naj gre za varnost in stabilnost zaposlitve, motiviranje zaposlenih, razvoj kariere ali izobraževanje, se v vsakem pogledu nenehno trudimo biti še boljši ter za naše zaposlene ustvarjati spodbudno in motivirajoče delovno okolje.

Zavedamo se, da so zaposleni tisti, ki v največji meri prispevajo k uspešnosti podjetja. Ustvarjamo pogoje za prijetno, urejeno in dobro organizirano delovno okolje. Da bi bili zaposleni konkurenčni, strokovno usposobljeni in zadovoljni, jim zagotavljamo stalna izobraževanja in usposabljanja. Cenimo osebnost vsakega zaposlenega in nudimo vsem enako priložnost za uspeh.

Dobro opravljenega dela in inovativnih idej v Tušu ne spregledamo. Plačni sistem in sistem nagrajevanja sta zastavljena tako, da nagrajujeta uspešno delo zaposlenega, kolektiva in poslovne enote, temeljita na merljivih kazalcih in spodbujata ideje, predloge in komunikacijo. Da bi se zaposleni na delovnem mestu počutili kar najbolje, organiziramo ali subvencioniramo tudi različna družabna srečanja.

ZAPOSLENI
V TUŠU

Velikost podjetja omogoča zaposlenim številne možnosti za razvoj lastne kariere, saj v podjetju spodbujamo interna napredovanja in verjamemo v ambiciozne kadre, ki so se pripravljeni učiti in napredovati. Želimo si zaposlenih, ki verjamejo v naše podjetje in zato smo vedno pripravljeni najti presek med potrebami podjetja ter ambicijami in željami zaposlenih.

Dolgoročna uspešnost našega podjetja temelji na dejstvih, da se lahko učimo, napredujemo in prilagajamo. Zavedamo se, da je le z nenehnim izobraževanjem mogoče slediti spreminjajočim se zahtevam sodobnega tržišča in uhoditi svojo lastno pot znotraj zelo konkurenčne trgovske dejavnosti. Slehernemu zaposlenemu zato omogočamo, da se preko različnih oblik izobraževanja dokaže in napreduje.

DRUŽINI PRIJAZNO
PODJETJE

V Tušu smo med mnoge ukrepe, s katerimi skrbimo za dobro počutje in zadovoljstvo svojih zaposlenih, dodali certifikat Družini prijazno podjetje.

Zavedamo se, da je naša odgovornost vsem svojim zaposlenim omogočiti čim boljše usklajevanje zasebnega in poklicnega življenja. Nabor ukrepov smo izbrali ob pomoči skupine zaposlenih z različnih področij v naših podjetjih, ki so prispevali predloge in ukrepe ter tako zastopali interese zaposlenih.


Postopek zaposlitve

 • Pošlji življenjepis

  Pošlji življenjepis

  Prijavite se preko prijavitvenega obrazca na naši spletni strani. Vašo prijavo bomo skrbno pregledali in v kolikor nas boste prepričali, vas bomo povabili na zaposlitveni razgovor.
 • Zaposlitveni razgovor

  Zaposlitveni razgovor

  V kolikor nas prepričate, vas v roku nekaj dni po poteku roka za prijavo na delovno mesto povabimo na razgovor, da se osebno spoznamo. Razgovori potekajo na sedežu našega podjetja ali v eni izmed poslovalnic.
 • Končna izbira

  Končna izbira

  V roku nekaj dni vas obvestimo o naši odločitvi glede zaposlitve.